Radioteater :)

I dag er det onsdag, noe som for meg betyr favoritt dag. Grunnen til at jeg liker onsdager er at det er teater og at jeg er med Bella i byen. Men i dag er Bella i Oslo og jeg vet ikke helt når hun kommer tilbake igjen. Men hun skulle ringe når hun var på vei og da skal vi sikkert gå i byen og vente på teateret skal starte. Men først har hun Klarinett time, så da venter jeg på henne i en sofa jeg tror vi har sittet utrolig mye i på onsdagene. Vi sitter å venter ganske lenge, mens vi venter hender det vi redigerer bilder, spiller piano, ler, tuller, hører på musikk, tar bilder eller finner på andre rare/morsomme ting. Selv om vi egentlig venter ganske mye så synes jeg at onsdagene går utrolig fort! Det er nok fordi jeg alltid har det gøy. Girls just wanna have fun, er det ikke det man sier a?Jo og forresten, i dag skal vi nok spille inn radioteater i studioet :D Jeg og Bella er programledere, og Bella er vel nesten den øverste sjefen for hele radioen. Men læreren kan bestemme over henne.
Men nå kom jeg akkurat på at jeg ikke har med kamera i dag, fillern så kipt.. Hehe, tror nesten jeg snart er avhengi av kamera mitt. Ok, kanskje ikke så ille enda, eller?

Jo og jeg ble nesten litt skremt når jeg leste horoskopet, ok kanskje ikke skremt men ja.
Det sto nemlig noe om at jeg har mange halvgjorte prosjekter og at jeg måtte sette opp en liste over ting jeg skulle gjøre. Sånn at jeg kunne krysse av det jeg var ferdig med.. Grunnen til at jeg skvatt litt av dette er at jeg faktisk har noen halvgjorte prosjekt og at jeg faktisk har skrevet en liste...

Bilde fra årets første trampoline hopping :)Har du hoppet på trampoline enda?
Blogges ;)

10

nei men jeg vil komme til deg en dag og hoppe :)

Ok :)

Kom en dag :)

Du er nr. 100 på lista blogg.no

Ved valg av jenter 13-17 år.

Hei :) Kom tilfeldigvis innom bloggen din, har du camping på daftø i sverige?? :)

Åh, så herlig! :) Jeg har ikke hoppet enda i år, men gleder meg til været blir litt bedre og varmen er her skikkelig, DA blir det hopping :)

Nei jeg har ikke fast, men er der ofte :)

Kult :D

SV; åja, for jeg har camping der fast ! :)

Anonym:aha, ok :D

Ja, eg har hoppa på trampolina. Den stod i heile vinter, så vi skal få ny snart.. ;D

Skriv en ny kommentar