Jeg så ut av vinduet i dag og der var det

Hei hei. Gøy at så mange leste bloggen min i går! Takk for det. 

I dag når jeg våknet så sto pc-en forsatt på, grunnen til dette er at jeg dreiv å laget film og det tok sykt lang tid så til slutt måtte jeg bare la den gå mens jeg sov. Filmen er 1 time og 30 minutter lang. Den skal ikke legges ut på  Internett men bli vist på en storskjerm. Så når jeg våknet så var den endelig ferdig! Håper bare at alt gikk etter planen da, det får jeg se snart. Men jeg klarte vist å sovne etter jeg hadde skrud av pc-en. Så jeg fik som vanlig dårlig tid.

Når jeg så ut av vinduet i dag så var det så grått vær, så det første jeg tenkte var: vinter. Men det har heldigvis ikke kommet snø enda, men det er ganske kaldt å gå bort til skolen. Tror snart jeg må ta på meg jakke og lue bare for å gå noen meter. Er sykt kaldt, spesielt når det blåser surt.

Jeg er litt uheldig i dag (eller det er vanlig) men er kanskje litt ekstra i dag. Datt ut av internettet rett før jeg skulle sende en e-post med bildene, google nettleseren klikka et par ganger og det meste går rett vest. Så nå vet jeg ikke om jeg tør å se igjennom filmen, er sikkert noe tull der også!

Jaja, bra jeg har denne dragen da


Har du mye uflaks i dag?
Blogges

5

Nei :D

nei ;)

nei :)

Halvor Ødegård

Hei :)

Lurte på om du ville bli bedre kjent med meg, du kommer jo fra ringerike, right? ;)

Kan du ikke ringe meg -95855731 .

Plis ring i hvert fall! ^^

Hilsen Hallis

Ludvig Hungerholdt som skrev det forrige der.

Skriv en ny kommentar