Ny pc på vei!

I dag var jeg på butikken og spurte etter en pc, selvsakt hadde de ikke pcen i butikken så de måtte bestille den. Så på onsdagen skal den nye pcen komme, det sa ihvertfall de på elkjøp. Det er en Acer pc med stor hardisk og den er beregnet til film og foto redigering. Gleder meg sykt til å få den siden det er utrolig kjedelig uten pc, av og til lurer jeg på hvordan de overlevde uten pc før i tiden. Ikke kunne dem Google det dem lurte på og ikke kunne dem ha søkt opp hvem son har ringt deg. Før jeg hadde pc så husker jeg at jeg hadde Nintendo 64, utrolig solid og den funker den dagen i dag.

Jeg sitter nok en gang oppe om natten, har nemelig klart å snu døgnet. Det skjer ganske fort når jeg får ferie og takket være de "dumme" Facebook spillene så ble jeg sittende oppe en hel natt å spille. Jeg var faktisk oppe hele dagen også, men prøvde å ikke spille så mye mere. Nå spiller jeg ikke de dumme spillene lengere, kanskje fordi jeg ikke har pc? Eller er nok det at jeg bestemte meg for å slutte siden jeg kunne jo bare tatt å lånt en anen pc og spillt. Uansett nok om Facebook spill. Den ene gangen jeg døgnet så jobbet jeg faktisk dagen etterpå, det var nemelig ikke planlagt at jeg skulle jobbe. Det var noen syke så de ringte meg og jeg sa ja. Holdte faktisk fint ut dagen og sovnet ikke før sent på kvelden.

Jeg må egentlig tidlig opp i morgen, så da er det store spørsmålet om jeg skal døgne eller prøve å sove. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke sovner før på mårran og da må jeg jo snart opp igjen. Og jeg tror nesten jeg blir trøttere av å sove så lite en å døgne. Hva tror du?

Desverre ingen bilder her, siden jeg ikke blogger fra en pc.

Hva synes du at jeg skal gjøre?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar