You allways find you way back home

Hei hei.
I går ble det null blogging, orket rett å slett ikke å blogge.
I går var vi å besøkte en Amerikansk skole også var vi på båtur inn i grotter. Det ble også litt mere shopping, så nå har jeg enda flere t-sjorter fra steder i Amerika. Jeg har det ned å kjøpe t-sjorter rundt omkring.

I dag så har vi vært på mere shopping, fant en sånn jakke jeg har hatt lyst på lenge. Ble også enda et par sko og litt annet. Tror det var bra at jeg kjøpte en ekstra kofert siden det er mye dyrere med overvekt en, en ekstra kofert. Graf (det andre fagfeltet som vi reiser med) var på fabrikken igjen og det var også noen fra bilde. Tror de fortsatte med det vi gjorde sist vi var der. Vi som var på shopping måtte dra dit til lunsj og spise. Rakk innom hotellet først, så vi fikk lakt fra oss tingeene. Så ble det grilling der de andre var også ble det Skjeberg dansen igjen. Etter dette tok vi buss tilbake til hotellet og de som ville kunne være med til et kjøpesenter (eller noe sånt) men jeg ble heller på hotellet og pakket og sånt. På kvelden ble det fin middag med god mat og fint sted å spise. Ble noen taler og lignende siden dette er den siste kvelden våres her. I morgen setter vi kurs hjemover. Tror de fleste er klar for å dra hjem med fulle koferter og reduserte lommeboker. Bilder og sånt kommer senere.

Hva har du gjort i dag?
Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits