De 2 siste dagene

Torsdag:
Da lånte jeg en sykkel og sykklet ned til byen og stakk innom bibloteket og litt sånnt. Så var det Erik og Kriss konsert og der sto jeg med et kamera i vær hånd og to poser mellom beinene. Haha, så sikkert veldig smart ut. Jeg fikk akkurat filmet hele konserten, men vet ikke helt om den ble så bra siden jeg tokk bilder samtidlig med det andre kamera. Så får se senere om jeg legger ut både bilder og film. Så sto jeg i en lang kø sammen med Marianne og Lone for å få autografen på cden. Og la ikke merke til at det både regnet og tordnet ute (eller det er ihvertfall det folk sa, det gjorde) Jeg vet jo ikke siden jeg sto inne i en kø.. Jeg rakk ikke alle tingene jeg hadde tenkt til den dagen, siden køen tokk litt lengere tid en jeg hadde tenkt, så rakk ikke å se på de danse. Så var jeg litt med Marianne og Lone før jeg sykklet hjem igjen. 

Cd coveretFredag:
I dag fikk jeg besøk av Ida og vi spillte Nintendo wii og litt sånt. Hun sa også at jeg måtte begynne å følge mere med på youtube, hehe. Siden jeg ikke kunne navnet på så mange youtubere og sånt. Jo også har henne vist meg noen kule youtube filmer (som lett gjør deg hekta)

Ellers så er det vondt å løfte hendene (tror jeg brukte hendene mer en jeg pleier i går siden jeg drasset rundt på disse tunge posene og holdte et kamera i vær hånd igjenom konserten O.S.V.)

Vært med venner i dag?
Har du sommerferie?
Blogges!

1

:D

Skriv en ny kommentar