Fakta om meg

Siden jeg ikke kom på noe å bogge om, så tenkte jeg at jeg kunne skrive noen fakta om meg som dere mest sannsynlig ikke vet. Siden det er MYE dere ikke vet om meg og her er bare en liten del av det dere ikke vet.

1) Når jeg dro til Roma fikk jeg ikke helt Italia følelse, for det første så tok flyet bare noen timer og jeg er vant til å sitte i en bil i noen dager før jeg kommer frem. For det andre så var det ikke så varmt der som jeg er vant til (pleier å være der om sommeren ikke i Januar/Februar) Og for det tredje så har jeg aldri vært i Roma, men andre steder som Venezia og sånt. Derfor minnet ikke Roma meg så mye om Italia, borsetfra Isen, pizzaen og selvsakt måten de kjører på, haha. Men det var en bra opplevelse og jeg kommer aldri til å glemme Roma! <3

2) Hvis jeg ikke har vært på campingtur eller noe sånt på en stund så blir jeg sikkelig raskeløs. Jeg liker å reise og har ikke noe i mot å sitte i bilen noen dager, bare jeg kommer frem til et sted jeg liker.

3) Å reise til Oslo er som å reise til et anet land for meg, vet ikke helt hvorfor men det minner meg ikke så mye om Norge. Er ikke akkurat storby jeg er vandt til, så for meg blir det "utlandet"

Viste du dette fra før?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar