En våt opplevelse!

Du husker sikkert at jeg nevnte at jeg mestsannsynlig har kjørt værdens våteste tømmerenna? Det jeg mente med det er at jeg aldri noen gang har blitt så våt i en tømmerenna som jeg gjorde på Daftö. Det er egentlig ikke vanlig å bli klissvåt i de tømmerennane, men jeg klarte det.. Altså det var en vanlig dag i Daftö land, jeg tok tømmerenna mange ganger og filmet til og med noen av turene. Så nei jeg ble ikke så våt, siden da hadde jeg ikke tatt med kamera. Men så, etter mange turer uten kamera, så skjedde det noe anderleres.. Jeg vet godt åssen ruten til tømmerenna er siden jeg hadde kjørt dem så mange ganger, men denne gangen var anderleres..  Men før jeg forteller hva som skjedde så må jeg fortelle åssen den ser ut. Det er nemelig 2 bakker, en liten og en litt større. Man kjører først den lille også den største. Disse bakkene er ved siden av værandre og nei de pleier ikke å sprute på værandre siden de aldri går likt.. Så nå kommer forklaringen hvordan jeg ble klissvåt i en tømmerenne!

Sånn ser de ut:


Jeg satt i tømmerenna og bare slappet av og plutselig i den store bakken så kom det en annen tømmerenne likt med oss i den lille bakken. Men den var tom så vi ble ikke så våte og jeg tenkte ikke noe mere over det.. Og siden det ikke var så mye kø, så kunne jeg sitte flere runder på uten å gå av og stelle meg i kø. Så jeg kjørte igjen og denne gangen stoppet båten på toppen av den største bakken. Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde, så jeg fikk nesten litt panikk ettervært siden det ikke virket som de som jobbet der så det og bak oss kom det en båt til. Så jeg begynte å prøve å få løs båten, men plutselig gikk den igjen. Og der ved siden av oss i den andre bakken kom det en båt fullt av folk som sprutet oss ned. Gjett om de lo? Også så jeg bort på de som jobbet der, de lo også. Så de hadde tydligvis gjort det med vilje. Haha. Det var faktisk overaskende morrsomt å bli sprutet ned. Så jeg tok mange flere runder og denne gangen stoppet de den andre båten og jeg tror de hadde tenkt til å bruke meg som spruter på de andre, men de bommet og jeg ble klissvåt igjen, haha. De spurte om det gikk  bra og sånnt, og jeg svarte ja. Så tok jeg noen runder til og denne gangen var det de andre som ble sprutet ned av meg, haha. Sykt gøy å se ansiktene dems når de ble klissvåte. De ble faktisk litt sure siden de hadde mobil og sånt, men de kom igjen senere så de  kunne ikke ha blitt så sure. Jeg for min del forsatte å ta tømmerenna og ble sprutet ned flere ganger og lo like mye vær gang. Haha. Men så kjørte noen som jobber der tømmerenna og de ble også sprutet ned siden han som styrte stoppet de sånn at de ble spruttet ned, haha.

Men slapp av, det er ikke ofte sånt skjer. Jeg tror jeg, en annen båt og de som jobber der, er de det skjedde med. De gjorde det ikke på små barn og sånnt. Desuten så er det bare den ene dagen det skjedde, så det er nok første og siste gangen det skjer. Dessverre :( Hehe.

Opplevd lignende?
Blogges!

1

det ser utrolig kult ut :D

Skriv en ny kommentar