Brukt over 10 timer i buss!

Hei hei.
Hva som skjer siden jeg ikke blogger?
Jo det er egentlig ganske lite, rekker ikke så mye..
Fordi jeg må stå opp tidlig, ta en buss/bli kjørt, så bytte buss og sitte på den en time.
Så er det skole og det går ikke buss før ved 4 tiden, så tar det en time på bussen igjen også er det å bytte buss igjen.
Og først da er jeg hjemme.. Og da orker jeg ikke å skru på pcen og blogge, jeg bruker heller tiden på å være med venner i noen timer før jeg må legge meg, spise og sånne ting. Men nå kommer jeg forhåpentligvis inn på internett på skolen snart og da skal jeg prøve å blogger mere. Og hva jeg gjør mens jeg sitter på bussen? Jo jeg leser og hører på musikk.

Jo også fant jeg ut at jeg har sittet til sammen over 10 timer i buss alerede! Lurer på hvor mange timer jeg har sittet på bussen når skoleåret er over. Men nå har jeg ikke regnet med all den tiden jeg har brukt på å vente på busser da og det er jo noen timer det også. Og nei jeg har ikke fått tatt noen nye bilder..

Hvor mannge timer bruker du på bussen?
Hva gjør du på bussen?
Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits