Skolebilder og neste lørdag står jeg på en scene i drammen!

Hei hei.
I dag har vi tatt skolebilder og sånt, eller så har jeg ventet på en buss som var forsinket (som vanlig..) Ellers har pcen blitt sykt treg etter at den ble tanket om.. Og jeg hadde tydligvis ikke riktig kalkolator, selv om den ble kjøpt til vgs for omtrent 1 eller 2 år siden.. Men jaja, får bruke programmet på den trege pcen da..

Men jo, neste lørdag stikker jeg og resten av gjengen til drammen for å ha siste forestillingen sammen. Ja du leste riktig, det blir den siste :( Hvorfor? Jo fordi kommunen våres har lakt ned hele gruppen! :( Altså, det jeg gledet meg til å komme tilbake til blir lakt ned... Typisk! Så på lørdag blir det både gøy og litt trist.. Siste gang vi står på scenen sammen.. Noen som vet om noen andre teatergrupper i nærheten? Eller en måte å opprette gruppen igjen? Tar gjerne imot tips, for teatergruppen betyr utrolig mye for oss! Dere skulle bare ha vist.. Det er teit at den blir lakt ned, sykt uretferdig! Endelig fant noe gøy å gjøre, noe man ikke blir lei av også legger de det ned! :(

Random bilde, har nesten ingen på pcen...


Opplevd lignende?
Noen tips?
Blogges!

6

kjempebra blogg!!

Stå på ^^

Nice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Kjempefin blogg , du er utrolig flink til og blogge stå på ;)

Håper du kommentere tilbake:)

Fint bilde :)

kjempe fin blogg :) still meg spørsmål?

Takk takk :)

Skriv en ny kommentar