Det ble avlyst, så blir tivoli istedenfor!

Hei hei.
Har prøvd å skjønne meg på russesiden, men det er ikke så lett når ting forsvinner fra handlekurven og sånt.. Fikk hjelp av både Aliya og Marianne, men ingen skjønte hva det var, jaja får håpe det ordner seg. Jeg har forresten fått laget meg russekort ihvertfall da.

Ellers må jeg innrømme at jeg har begynt å like buss. Uansett om man løper for livet for å rekke den, jakter på den eller står ute i evigheter å venter på den, så er det alltid like godt å bare sette seg ned og lese en bok. Av og til skulle jeg ønske at bussturen var lengere, så jeg rakk å lese mere, hehe.

Dagen i dag har vært ganske bra, først skole, så kino. Så faktisk smurfer i 3d, trodde jeg gikk på en premiere men fikk ikke akkurat premierefølelse. For det første var det ikke noe spess, de gjorde bare som vanlig.. Nemelig å sette på reklame også sende filmen som om det var en vanlig dag.. Noe jeg gikk glipp av? Jaja, sånn er da flaksen min, forrje gang jeg var på en premiere så startet ikke filmen engang..  Etter filmen startet jeg å gå hjem siden jeg fikk lyst, men plutselig kjørte Marienne forbi og da satt jeg på med henne istedenfor, hehe. Så dro hun til meg, fikk låne en bok også fikk hun igjen de 100 kr jeg lånte av henne. Så dro vi en tur til Aliya og var der en stund, så dro Marianne og jeg var forrsatt igjen hos Aliya og fikset russekort og sånt. Stress med dette russegreiene, skjønner ikke en dritt. For meg virker det ut som et kaos og får en haug med meldinger med reklame og påmindelser.

i morgen skulle egentlig jeg og resten av gjengen i teatergruppen dra til Drammen og stå på scenen for siste gang sammen, men det ble avlyst så da fikk jeg plutselig en fri dag. Brukte forrje helg på å øve på noe som ble avlyst, men det var faktisk vært det siden det var jo gøy. Men nå er da teatergruppen for alvor ferdig, finito, the end! Jeg kan ikke tro det! Det er sikkelig rart, uvant og uvirkelig. Første gang jeg hørte om var det som om jeg fikk et slag i tryne, var helt uvirkelig og jeg ville ikke tro på det. Men ettervært sank det inn :( Jaja, det var det.. Får ikke gjort noe med det siden jeg værken er millionær eller vet om en måte å redde teatergruppen på :( Men siden jeg fikk en fridag så ble det da tivoli i morgen med Cairo! :D


Marianne & MegMarianne bak rattetOpplevd noe lignende?
Enig/uenig med meg?
Blogges!


2

jeg hadde også en fin dag i går med jobb, besøke veronica på gatekjøkkene og besøke deg og aliya :)

Marianne: Det er bra :)

Skriv en ny kommentar