Russemøte og slikt

Ja da er det igang, russemøter og lignende. Eller det startet egentlig allerde første dagen siden da lå det fullt kantinen av broskyrer med russeklær. Så det gjalt å bestille før før tilbudet var over og sånt. Hva mer må jeg tenke på da? Hører noen rykter om russekontrakt, stemmer dette? Isåfall hvor finner jeg den?

Ellers så sitter jeg som vanlig å venter på busser, rekker ikke å gjøre så mye annet en skole og busser. Så er ikke så mye å blogge om, annet en at jeg var hos Aliya i går rett etter skolen i et par timer før jeg gikk hjem. Var utrolig sliten og det er jeg i dag også. Unavnt å stå opp så tidlig, er vant til å bo på skolen og stå opp ikke så lenge før skolen startet. Ikke nok med det, men vi startet litt senere også. Men heldigvis er det bare et år, litt synd at jeg må være russ her oppe, men det blir sikkert gøy det også. Virker ut som det kommer til å bli gøy, for en gangs skyld ser ikke folk rart på deg hvis du gjør rare ting. Haha. Skulle egentlig møte noen i byen i dag, men ble ikke noe av alikavel. Så da drar jeg heller hjem og slapper av.

Ellers så driver jeg å prøver å tenke ut en måte å få igjen teatergruppen på. Jeg vet hvor viktig den var for folk og da er det så synd den ble lakt ned bare fordi kommunen ikke hadde råd til det. Koster det virkelig så mye å ha en teatergruppe? Tviler! Hadde de skrevet litt i avisen O.S.V. så hadde det kommet mange søkere og da hadde de jo fått inn mere penger. Så skjønner ikke meningen med å legge det ned!

Har ingen bilder, er på skole pcen.

Enig i at det  var teit at de la ned teatergruppen?
Har du vært russ? Isåfall, noen tips?
Blogges!

2

Søt blogg<3 Blir kjempe glad fro kommentar eller bare en titt innom bloggen min :)

Er russ i 2012 :D

Skriv en ny kommentar