Teater galskap!

Hei hei.
Sorry lite blogging, men jeg har vært opptatt!
Skole, teater/film møter, venner O.S.V!
Jo også har Cairo fått meg til å spille wow.. et spill jeg hadde bestemt meg å holde meg unna. Jaja, sånn gikk det. Jeg hadde jo egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle ha facebook også, haha. Jo og som om ikke et spill var nok, så har jeg startet å spille lol også. Og der ble jeg kaldt pro mob, så nei jeg er ikke akkurat flink. For mob betyr vel: nybegynner/dorlig?

Her er forresten Cairo. Vi hadde en liten slaks feiring i dag, så her ser du hva henne feiret med.Uansett.
Vi har nå kommet lengere i film planleggningen og vi skal kanskje kalle oss: Teater galskap! Er ikke helt bestemt enda, men virker ut som de fleste på gruppen liker det navnet. Ikke nok med det, men filmen skal kanskje hete: spille galskap. Haha, bare for å ha sakt det, så er det ikke meg filmen handler om. Kan lett misforstås når jeg nettopp har sakt at jeg har startet med 2 spill. Men skal man lage en film om en spillegal, så lønner det seg kanskje å sette seg inn i disse spillene? 

Jo også kan det hende at vi startet med sprøe ting i byen, vi har nemelig fått en ide. Men sier ikke mere nå, siden det er litt hemmelig! Det kommer sikkert film av det, hvis vi velger å igjenomføre det. Så det er bare å følge med, for snart kommer det mer opptaterting på både film prosjektet og sprøe påfunn.

Nå er det ikke lenge til jeg har blogget i 4 år! Så spør om spørsmål HER!! 
Har startet med en ny vri, nå kan du kommentere åssen du vil at jeg skal svare også, les mer om det HER!!

Natta!
Spiller du noe?
Blogges! 

2

Bra blogg, stå på videre! :D

Marit Høiem: Takk :D

Skriv en ny kommentar