Happy Halloween!

Hei hei.
I dag har jeg vært litt iritert på busser og sånnt.. Jeg spør bussjaføren om noe og de svarer noe som ikke stemmer.. Noe som skjer alt for ofte. Ikke nok  med det, men det var en buss som ikke stoppet.. Til slutt fikk vi stoppet bussn og  jeg måtte starte å gå tilbake.. Jippi. Som om ikke det var nok så er det så teit at de ikke samarbeider med skolene.. I det minste så kunne skolen ha sammarbeidet med de. Slutter rett etter at en buss har gått, så må vente nesten en time.. Også blir jeg kastet ut av skolen fordi de steger... Hva med å sammarbeide med bussene, så slepper dere å kaste meg ut! Og hvorfor ikke si i fra når jeg må bytte? Neida, bare la meg finne det ut i siste liten og la meg løpe over i neste buss.. Bare flaks at jeg kom meg på skolen i dag!

Jaja, nok om busser og slikt.
Det er Halloween i dag og ingen har ringt på her, nesten litt kjedelig. Hadde håpet at minst noen hadde ringt på.. Har jeg skremt dem bort? Haha. 

Jaja, ellers så er det jo møte i morgen :) Gleder meg, alltid like gøy å møte gjengen igjen :) 


Random bilde jeg redigerte i helgen (fikk ikke lastet det opp da)


 Jo også skal jeg hilse til Maria Tjøm og si at henne er en kul viking:D Sorry anonym, jeg har ikke hatt tid, men nå fikk jeg gjort det ;)

Liker du Halloween?
Hatt mye besøk?
Blogges! 

4

jeg er personlig ikke så glad i halloween faktisk, har ikke hatt noe særlig unger heller tror jeg :)

ingen kom hit heller, trukke det er så mange som går halloween lenger :P

marmolade2: Jo, det er faktisk en del. Men de går ikke der jeg bor siden de får frukt fra de fleste naboene og da gidder de ikke å gå der mere :P

før kom det alltid veldig mange og spurte etter godteri. Men de to siste årene har det nok falt litt bort. Mange småbarns familier rundt her, så tror nok å gå knask eller knep forsvinner litt : S

Skriv en ny kommentar