Jeg + buss = Best Friends!

Hei hei.
Overskriften er ironi. Jeg begynner å bli lei av busser, de er ofte forsinket og sjaførene sier ikke i fra når du plutselig må bytte buss.. Ikke funker systemet dems alltid heller, hender de kjører forbi stopp (selv om man har trykket på stopp i god tid før stoppet) Og ikke er det sikkert at sjaføren gir deg riktig info. Hender stadig vekk at jeg må gå fordi det ikke dukket opp en buss eller fordi det er så lenge til neste går.. 

Trodde folk var så opptatt av miljøet og sånt, men hvorfor setter de da ikke inn flere busser. Sån at folk faktisk kan ta bussen og sleppe å vente i flere timer?

Ikke misforstå meg, jeg synes at bussene er ok. Men det kunne ha vært et bedre busstilbud noen steder og ja det hender at man møter på hyggelige sjaførere som både svarer riktig og sier både hei og hade.  Hva synes du om busser?
 Blogges!

2

fint

ja det stemmer, at bussen gir feil info, når det gjeller andere busser og sånt, det er ikke dens plikt å vite alt, om de andere bussene. MEN når sjaføren ser i busstabelen og DA, DET IKKE STEMMER, da er det noe veien! da er enten bussen, alt forsen, eller...... har de lest så feil ? er den så vanskelig å lese ? eller er det bare så mye rot i dem ? og vis ikke de kan lese den, hvordam skal VI lese den??? viktige spørsmår! og såm du sa, er flere av buss sjaførende er veldig hygelige=) og snile og hjelpsåme, =) bar at de tar opp en busstabel å leser den for meg, er fin. men når noen av dem faktisk prøver hjelpe meg å lære å lese busstabilende er jo det bare helt FATASTISK =) at de prøver =) er SÅ SNILT gjort =) og jeg har også sitte på men buss sjafører som er stik notsat =( men sån kommer det altid til å vere sålenge det er menesker bak ratte, vi er jo bare menesker, alle sammen. noen liker men og andere liker man ikke. sån vil det altid vere =)

Skriv en ny kommentar