Politiet lurte på om det gikk bra med oss!

Nå er jeg hjemme igjen. 
I dag så var jeg som sakt i byen og utrolig nok så gikk busen og greier. Jeg var nemelig ikke sikker på om den bussrutetabelen gjaldt nå, så jeg håpet på at det kom en buss. Hvis ikke måtte jeg ha brukt plan b, nemelig å gå. Å gå en halv mil og vite at noen står å venter på deg. Fristet ikke så mye, det hadde blitt sikkelig stress og ja. Men bussen kom, så slapp det.

Når jeg kom ned til byen fikk jeg beskjed om å ta på meg de klærene jeg brukte i musikkvidioen, vi var statist i. Så da var det rett inn på en do og shifte. Etter det gikk vi rundt i byen, på kjøpesenteret og litt sånnt. Noen sa at vi var fine og andre lo sikkelig. Men det finnes også de som virkelig prøver å holde seg serriøse.

Det var også noen som spurte om de kunne ta bilde av oss og andre som lurte på om de kunne være med på bilde. Bildene kommer når de er lagt inn på pcen. Jeg tømte et batheri og nesten fylte et minnekort med både bilder og filmer. Så glad at jeg hadde ekstra batheri og ekstra minnekort.

Men vet dere hva som skjedde i dag?
Jo politiet kom kjørende også stoppet de ved siden av oss (Jeg begynte å lure om det ikke var lov til å ta bilder der eller om det var noe annet som vi gjorde som ikke var lov) Men så sveivet  de ned vinduet og spurte om vi hadde det bra. Haha, kanskje ikke så rart at de spurte om det, sånn som vi så ut. Så vi forklarte hvorfor vi gikk sånn og da sa de: Blogg on og godt nyttår. Så jeg får lov av politiet til å blogge, haha.  

Etter byturen tok vi bussen til Cairo, der så vi på brøderene Dahl og litt sånnt. Haha, så random og så mye rare ting de gjør som ikke alle legger merke til engang.

Men nå ble det andre batheriet tomt også, så får ikke lastet over alle bildene nå. Men kan sikkert legge ut noen av de jeg rakk å overføre før batheriet ble tomt.

Snakket med politiet før?
Gått i rare klær før?

Har du lekt hermegåsa på et kjøpesenter før?
Blogges! 

0

Skriv en ny kommentar