Fredag den 13!

Vanligvis er fredag den 13 en helt vanlig dag for meg. Men i dag har jeg faktisk hatt litt uflaks, men tror ikke det er så mye mer en vanlig. En buss som kjørte fra meg (faktisk ikke bare meg, men alle som måtte bytte buss..) Så da sto vi der da.. Litt problemer med å laste inn bilder og litt sånt. Men ellers ganske greit. Noen ganger er til og med fredag den 13 lykkedagen min, så jeg tror ikke noe på at det er en ulykkedag.

Ellers så har dere kanskje lagt merje til at jeg ikke skriver så mye persolig lenger, faktisk så skriver jeg ikke så mye i det hele tatt. Som regel kommer det bilder eller filmer. Grunnen til det er nok fordi jeg uten å egentlig merke det har gått over til å være foto og film blogg. Det var ikke planlagt, det bare skjedde. Men innimeldom skriver jeg, sånn som i dag. Men tror ikke jeg skriver så mye som jeg en gang gjorde, grunnen er vel det at jeg har tatt så mange bilder og sånt i det siste, at jeg har vært opptatt med det istedenfor.

M A K R O!
Haha, fikk lyst til å lage en liten overskrift mitt i.
Nå for tiden driver jeg å tar makro bilder, jeg har nemelig endelig fått skaffet meg makro linse. Så jeg driver å legger inn bilder nå, så de kommer snart. Slapp av, jeg skal ikke ta så mange bilder i et innlegg, som jeg har gjort i det siste. Ja, jeg vet at det er sikkelig uoversitig å ha mange bilder i ett innlegg og sånt, men sånnt skjer innimellom.  

Et av test bildene jeg tok, synes det var utrolig kult at jeg synes i øyet. Jeg så det ikke før jeg fikk bildet på pcen.

Canon 550D makro linse 60mm
 
Synes du/dere at jeg skal skrive oftere, eller er det greit med bilder og filmer?
Har du tatt makro bilder før?
Er fredag den 13 din/deres ulykkesdag?
Hva synes du om bildet?

Blogges!

2

ja, ble syk i dag :-(

har ikke skjedd noe spess hos meg i dag :P

hatt derimot en bra dag :)

fint bilde!

Skriv en ny kommentar