Slutte?

Hei hei.
Fant ut at det nesten er en uke siden sist jeg blogget, noe som fikk meg til å tenke at jeg kanskje skal gi meg. Jeg har blogget i over 4 år og jeg håpet på å blogge i 5 år. Men jeg vet ikke om jeg klarer/gidder/orker. blogg tar så mye tid og jeg har rett å slett mistet blogg gleden jeg en gang hadde. Jeg synes det er litt stress med en blogg. Tenker at jeg må opptatere, men så kommer jeg ikke på noe å skrive. Så sitter man der da, å glaner rart inn i skjermen og lurer på hvem knapper man skal trykke på. 

Så jeg vurderer å slutte, men jeg vet ikke enda. Så dette er nok ikke det siste jeg skriver, men kanskje det nest siste. Spørs hva jeg kommer frem til.

Over til noe annet.
I helgen var jeg ute på byen og hadde det veldig gøy! :D Jeg og Cairo møtte noen av de som vi har møtt på andre fester før. Hehe, jeg som liksom aldri skulle drikke eller feste. Jaja, aldri si aldri, for en dag kan det skje...

Skål

Hehe, slapp av. Jeg har forsatt full kontrol og drikker skjeldent mye. Faktisk er det ikke alltid jeg drikker engang, har det like gøy uten alkehol.

Og til alle dere som sier at det er kjedelig på byen, det spørs hva man selv gjør og hvem man er med ;) 


Slutte eller forsette?
Hva gjorde du i helgen?
Blogges!

3

Fortsett!:)

Vet ikke hvorfor du føler det er stress, du har jo ikke så mange lesere så de klikker liksom ikke hvis du ikke blogger på en uke;)

forsett du :D morsomt og lese bloggen!

Skriv en ny kommentar