Drikking, byen, kino, dansing O.S.V.

Hei hei.
Lørdagen gikk sykt fort.
Sikkert fordi jeg hadde så mye å gjøre.
Først shooping med Marianne (jeg kjøpte meg faktisk bare en fanta brus), så var jeg på kino og så pus med støvler, så tok jeg bussen til Cairo og var der litt. Så bestemte vi oss for å dra på byen. Så henne fikset seg, så gikk vi til meg så jeg kunne fikse meg også drakk vi litt og tok bussen til byen.

Der ble jeg tvunget til å danse med noen og litt sånt, haha. Hadde det veldig gøy, var på to steder og det siste stedet danset vi så mye på at jeg fant ut at jeg mestsannsynlig har danset hull i skoen min. Haha. 

Når utestedet stengte, så tenkte vi at vi kunne kjøpe oss en milkshake. Så vi sto i kø og når vi endelig kom frem fikk vi vite at de ikke rakk å lage milkshake siden det var så mye kø. Hehe, typisk. Så vi gikk å ventet på bussen og tok den hjem igjen.
 
På byen var det en som ville bli tatt bilde av med meg og Cairo. Fant bildet på face og hvis jeg ikke husker helt feil, så spurte de om jeg kunne legge det ut på bloggen, så her er bildet I dag har jeg sovet lenge også har jeg drivi med skole oppgave. Ja, alltid like gøy å gjøre skoleoppgaver i helgen, eller hva? (ja det var ironi) 

Hva har du gjort i helgen?
Blogges! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits