Drikking, byen, kino, dansing O.S.V.

Hei hei.
Lørdagen gikk sykt fort.
Sikkert fordi jeg hadde så mye å gjøre.
Først shooping med Marianne (jeg kjøpte meg faktisk bare en fanta brus), så var jeg på kino og så pus med støvler, så tok jeg bussen til Cairo og var der litt. Så bestemte vi oss for å dra på byen. Så henne fikset seg, så gikk vi til meg så jeg kunne fikse meg også drakk vi litt og tok bussen til byen.

Der ble jeg tvunget til å danse med noen og litt sånt, haha. Hadde det veldig gøy, var på to steder og det siste stedet danset vi så mye på at jeg fant ut at jeg mestsannsynlig har danset hull i skoen min. Haha. 

Når utestedet stengte, så tenkte vi at vi kunne kjøpe oss en milkshake. Så vi sto i kø og når vi endelig kom frem fikk vi vite at de ikke rakk å lage milkshake siden det var så mye kø. Hehe, typisk. Så vi gikk å ventet på bussen og tok den hjem igjen.
 
På byen var det en som ville bli tatt bilde av med meg og Cairo. Fant bildet på face og hvis jeg ikke husker helt feil, så spurte de om jeg kunne legge det ut på bloggen, så her er bildet I dag har jeg sovet lenge også har jeg drivi med skole oppgave. Ja, alltid like gøy å gjøre skoleoppgaver i helgen, eller hva? (ja det var ironi) 

Hva har du gjort i helgen?
Blogges! 

0

Skriv en ny kommentar