Travel helg!

Hei hei,
Denne helgen har jeg ikke rekt å være så mye hjemme og jeg har derfor nesten ikke vært på pcen.. Var en liten stund på pcen på søndag og skypet med Cairo for å avtale caffe besøk. Ellers så har jeg ikke vært på pcen. Så hva har jeg drivi med?

Jo på fredag hadde jeg footoshoot med Cairo og Veronica (vi tok russebilder, de kommer senere fordi jeg ikke har rekt å tømme kamera) Så var jeg, Cairo og mange kjentfolk ute på byen. Så overnattet jeg hos Cairo.

På lørdag så dro jeg hjem og var der en liten tur før jeg dro videre til Endre. Så dro jeg hjem og la meg ikke så veldig lenge etterpå.

Søndag sov jeg lenge, så var jeg litt på skype og avtalte caffe besøk med Cairo, så vi tok bussen til byen. Møte på kjentfolk i byen også dro vi hjem. Siden det da var kvelden, så gadd jeg ikke å skru på pcen. Så jeg var bare på internett på mobilen. 

I dag fikk jeg vite at jeg egentlig ikke trengte å være her de 2 første timene, for vi har ikke lærer.. Dette sto på its learning og nei det hadde ikke hjulpet å sett på its learning før jeg dro på skolen fordi det var lakt ut etter at bussen min hadde gått.. Så da sitter jeg her da, når jeg egentlig kunne ha sovet i sengen min.. Jaja, sånn kan det gikk.

 Bilder kommer når jeg får tid til å tømme kamera og legge de ut!

Hva har du gjort i helgen?
Har du opplevd at du har fått vite at du ikke har lærer etter at du har kommet på skolen?

Blogges! 

0

Skriv en ny kommentar