Tekniske problemer!

Hei hei.
De gangene jeg har tid/lyst til å blogge, så har jeg som regel ikke fått logget meg inn. Blogg.no har stadig opplevd angrep eller noe sånt, så da har jeg ikke fått logget meg inn. Men nå har jeg endelig fått logget meg på, så da blir det blogging.

i det siste har jeg vært opptatt med å ta russeknuter, jeg har et håp om å klare 50 stykker og nå er jeg sånn cirka halveis.Så jeg må egentlig bare sjappe meg med å ta en haug med russeknuter, så jeg rekker å ta 50!  

Jeg har blandt anet vært i en møbelbutikk for å spørre etter faenskap, vært guid på en buss, fisket i komlokk, snakket med en lyktestolpe, tygget 3 pakker huba buba, spist masse is, drikki sjokolademelk, gått med hjelm på skolen, sitti under pulten, klappet for læreren og mye mer.
 

Fant igjen et bilde fra Skjeberg.
 
Har ikke så mange bilder, siden jeg er på skole pcen.

Er du russ?
Tatt mange knuter?
Blogges! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits