Mobbing dreper!

Hei hei.
Det er en ting som er viktig for meg og det er å prøve å få slutt på mobbing! Jeg vet nemelig hva som kan skje med mobbeoffere. Ikke nok med at de blir mobbet, men de kan få sykdummer eller prøve  ta selvmord. Man merker det som regel ikke før det er for sent at mobbingen faktisk har fått følger. Vedbekommende kan ha fått sykdummer.. For eks. så kan offeret tro at alle er ute etter han/henne og at alle er slemme, eller så kan spiseforstyrelser dukke opp, eller selvmordstanker. Og det værste er vel når alt sammen dukker opp etterværandre. Noen slutter å spise, nekter å gjøre noe annet en å ligge i sengen. Andre spiser og kaster opp. Mens noen tar selvmord..

Så jeg ber dere om å tenke nøye igjennom åssen dere behandler folk, ikke mobb! Da kan du bli medskyldig i mord! Ser du noen som blir mobbet, så hjelp dem hvis du tør og ihvertfall ikke mobb dem mer! Si heller i fra til en voksen, en som faktisk gjør noe med det! drit i om du blir kaldt en sladrehank, for du finner ettervært ut at du gjorde det riktige. 

Når jeg gikk på folkehøyskole, så fikk vi besøk av en som fortalte sin historie. Han hadde vært igjenom masse dritt, men i dag hadde han klart å skaffe seg familie og var nesten normal igjen. Han er forsatt litt syk og kan av og til få tilbakefall, men nå har han en familie som støtter han og ting går mye bedre. Han var et mobbeoffer.

Så jeg ber dere om å tenke, hjelpe og respektere andre folk. Alle er forrskjelige og det er bra. Tenk hvor kjedelig det hadde vært hvis alle var like.


Så ja, mobbing dreper!
Slutt med mobbing, mobbing er ut!

Hva synes du om mobbing?
Blogges! 

2

Skjønner meg virkelig ikke på folk som mobber. Hvordan kan man ha samvittighet til å bevist ødelegge en person på denne måten?

mylife: nei, det skjønner ikke jeg heller..

Skriv en ny kommentar