Siste dag som russ også kalt 17 mai

17 mai var siste dag som russ. Jeg har vært syk og sengeligende de siste dagene, så jeg var egentlig mest glad for at jeg klarte å komme meg ut. Jeg har også gått på medisiner mot ørebetennelse i 10 dager, så jeg kunne ikke drikke alkehol de 10 siste dagene av russetiden. Siden jeg ikke kunne drikke og siden jeg var sengeligende, så var liksom hele russetiden min ødelagt. Men den siste dagen så kom meg meg ut og ble med i russetoget. 

Haha, så sikkert smart ut, der jeg gikk med en scooterhjelm


 meg & Cairo


Bella & Meg


Marianne & meg


Bella & Marianne


Meg, Vilde & Cairo


Jeg blåser i fløyta, haha


Russekortene mine


Så nå er russetiden over :(
Synd jeg var syk de siste dagene, føler jeg har gått glipp av mye..
Men jaja, sånn kan det gikk.

Jeg fikk foresten resten av russeklærene mine i dag, ja det er typisk min flaks å få de etter russetiden. Haha. Men jeg bestilte de litt sent, så er nok litt min skyld også. Og i dag kan jeg drikke alkehol igjen. Merkelig hvordan det meste ordner seg etter russetiden, når det helst skulle ha ordnet seg i russetiden.. Jaja, sånn kan det gikk (som jeg pleier å si)

Har du vært russ før?
Blogges! 

2 kommentarer

Marlene Ytterland

18.05.2012 kl.16:17

Koselig!

marianne<3

18.05.2012 kl.17:16

masse fine bilder, morro du fikk være med i russetoget da, du kan takke meg for bildene! :) hehe

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits