Min første bestilling på ebay!

For en LANG stund siden, kanskje 2 måneder siden så bestillte jeg på ebay for første gang. Jeg bestilte hvit bakrund til foto studio.

Jeg var litt skeptisk siden det var første gang jeg bestilte der. Men jeg prøvde (etter å ha Google litt om erfaringer fra ebay) de fleste virker fornøyde, men kom over ei som ikke fikk tingene hun bestillte, men tror hun fikk igjen pengene. Så jeg tokk sjansen på å bestille.

Så jeg ventet og ventet. Så sendte jeg melding til selgeren og spurte, fikk beskjed om at det tokk sånn cirka 1 måned og at det ikke var sporing på pakken. Så jeg ventet og ventet, etter det hadde gått over 1 måned spurte jeg igjen. Det ble noen melding att og frem før jeg fikk vite at det var forsinkelser. Så jeg ventet enda lengere, til slutt så spurte jeg om å få pengene igjen. Det fikk jeg heldigvis, men fikk aldri det jeg bestillte.

Noen flere som ikke har fått det man har bestilt?

Blogges!

2

Har får det meste positive erfaringer fra ebay, selv om jeg bare har brukt det noen få ganger. Er bare en gang hvor jeg opplevde at jeg fikk ett falskt produkt av det jeg egentlig skulle ha, jeg klagde og det eneste han svarte med var å sende ett nytt produkt som også viste seg å være falskt. Man burde være forsiktig når man handler generelt på nettet!

bra du har bedre erfaringer ;) Er forsiktig med å handle på nett. valgte å kjøpe fra en som var ranket på over 99 prosent på ebay.

Skriv en ny kommentar