Lappen!

Nei jeg er ikke gravid (til du/dere aom gjettet på det..)
Jeg har drivi med kjøretimer osv. I en stuns uten å fortelle noen det (foreldrene mine viste det selvsagt) men ikke så mange flere. Ikke engang Marianne, viste noe. Så den dagen jeg fikk oppkjøring så var jeg liksom opptatt med noe annet (ville forsatt holde det hemmelig) Jeg ble så letta og så glad da jeg klarte det (på 1 forsøk og greier) Da kunne jeg endelig fortelle hva jeg egentlig har holdt på med og hva hemmeligheten var.

Men Marianne trodde ikke på det da jeg sendte snapchat til henne, noe jeg kan forstå med tanke på allt jeg har tulla med før. Først da hun så det mideltidlige førerkortet og notatene fra sensoren, trodde hun på det.

Dette bildet ble tatt samme dag som jeg kjørte opp. For på samme dag var madcom på kuben.

Siden har jeg vært opptatt med å kjøre, jobbe, kjøre, kieltur, kjøre og ja enda mere kjøring. Først nå har jeg tatt meg tid til å forklare det på bloggen.


I dag var jeg på sandvika storsenter (for 2 gang siden jeg tokk lappen) Men denne gangen dro jeg også til Ikea! Fant faktisk frem ute gps og på første forsøk (hvem hadde trodd det?) Ikke jeg ihvertfall. Haha.

Mitt nye rom?

Shoping!
Nå har jeg nettopp kommet fra kinoen, sett på hobbiten, med 2 andre par. Nå skal jeg bare slappe av etter en lang dag!

Beklager slrivefeil, blogget på mobilen.
Beklager at det ene bildet er feil vel (fortsatt mobilen) pluss jeg er sliten så orker ikke å fikse sånnt.

Vært på IKEA før?
Har du bilappen?
Hva har du gjort i dag?
Blogges og god helg!

2

Ganske sikker på at du er gravid

anon hu er ikke gravid for det vet jeg veldig godt

Skriv en ny kommentar