Travel helg!

Denne helgen har gått så fort!
Har vært lange dager og mye har skjedd.
Føles ut som allt har gått i ett.

Fredag:
Da gikk turen til IKEA, der kjøpte jeg enda en hylle, puter og litt forskjellig. Så dro vi innom elkjøp megastore og coop x-tra. På coop kjøpte jeg enda flere putter, men disse var med USA flagget og en med stjerne (helt hekta på USA, stjerner og ugler) Haha. På vei hjem sto vi i kø nesten HELE veien hjem! Gikk i 5 KM i 80 sonen og av og til sto det helt stille. Innimellom løsna det litt igjen, men tokk ikke lang tid før køen startet igjen. Ble en slitsom og lang tur. Ble også en tur til Lars-Erik med Juni og Marius, der fikk de meg til å starte med et quiz spill på mobilen.

 

Lørdag:
Da gikk turen til Ringkollen, der skulle vi ake!
Vi dro oppover i 2 biler (var 7 stykker) Vi akte på akebrett, jeg hadde med ufo brett (som jeg kaller det) noen kaller det pizza brett og andre rundt akebrett. De andre hadde med litt forskjellig så vi byttet på å prøve forskjellige. Jeg hadde også med en stor presenning som vi alle akte på, vi prøvde flere bakker (fikk ikke så mye fart i den første) men i den andre vi prøvde så fikk vi fart. Haha, filmet med Dafto-Cam (som jeg kaller det) Håper filmene ble bra! Men etter hvert ble en skadet, så vi måtte dra ned til sjukehuset, der var vi i noen timer (viste seg å være et brudd) Nei det var ikke jeg som skadet meg denne gangen. Etter vi hadde vært der, så dro vi på liveshow. Der testet vi energi drikker med en gjeng. Så ble det å få Marianne til å spille samme quiz spill som de fikk meg til å spille dagen før, haha.

Nå er det søndag og i dag har jeg hatt besøk av Marianne og nå tenkte jeg skulle blogge (siden jeg ikke har rekt å gjøre det i helgen) Har dessverre ikke så mange bilder, men kommer kanskje film senere.

Hva har dere gjort i helgen?
Blogges, Blitzes og Dafto-cames!

 

 

 

#aking #Daftocam #fun #friends #venner #travelt #ikea #Ringkollen #liveshow #sykehus #daftojenta #blogg #helg

 

0

Skriv en ny kommentar