Paris dag 2

Dag 2 (fredag) i går gikk til Disney filmpark. Vi tok metro og tog for å komme dit, tok litt tid men var virkelig vært det. Vi fikk kjøpt biletter og bestemte oss for å gå i filmparken først. Alt er så stort der, masse store bygninger og inni di er karuseller, spisesteder osv. Vi tenkte vi skulle starte rolig så gikk til toy story avdelingen, der tok vi blant annet toysrory bilen. Jeg så ikke så nøye på karusellen før jeg gikk på den, litt dumt for viste seg å være mye høyere en jeg trodde Haha. Men gøy var det. Det er en innvendig karusell der som heter: rockn rolle rolerkoster! Den tror jeg er den verste der, ihvertfall synes jeg det. Jeg hadde sett litt av den på YouTube så viste at den var ganske kul og litt ille. Men når vi da kom inn og da mener jeg så langt inn at vi endelig så litt av karusellen, så er det første man ser folk som blir "skutt' ut i full fart og vi hører de skrikene!

I starten av karusellen så tar dem bilde, vi skulle prøve å smile. Men det var lettere sagt en gjort! Bildet ble nemlig tatt akkurat i det vi ble "skutt" ut.

Her ser du bildet:

Haha, ble ikke akkurat så mye smil.
Den var så fæl, men så kul på en gang. Så vi tok den en gang til senere også.

Når vi sto i køen til den så var det utstillt gitarer osv.

Noen bilder fra dagen:

Apperepo det bildet der. Vi var i en heis, ikke i en vanlig heis for å si det sånn. Tower off terror! Du viste aldri om heisen skulle stå stille, gå oppover eller dette nedover! Pluss masse effekter med lys, vind osv. Hadde laget til spøkelser og litt forskjellig. Ble ikke smil i den karusellen heller gitt, Haha.

Så etter nok en lang dag ble i kastet ut av parken og gikk og spiste litt Før vi tok tog og metro tilbake igjen. Når vi kom tilbake så blogget jeg om dag 1 og sovna, derfor kom dag 2 nå. Beklager.

Er forsatt på mobile, har ikke pc med meg.

Blogges!

#disney #filmpark #toweroffterror #fun #Paris

5

Vakre bilder. HAr vært der selv så er så gøy å se bilder igjen.

Du er så fin! Har lest noen av de siste inleggene dine. Liker bloggen din utrolig godt.

Hadde blitt så glad om du tok en tur innom min bloggen min <3

Mange klemmer fra Prinsessen

kult, Så bra du liker bloggen :) takktakk :)

Så gøy! fine bilder. Ønsker deg en fin lørdag! :D

så utrolig gøy og se bilder fra Paris og jeg bare drømmer om og få lov og oppleve det selv :D <3

Veronica: Takk :D

Skriv en ny kommentar