Aprilsnar?

Åres aprilsnar var ikke igjennomtenkt, jeg hadde ikke tenkt til å lure noen i det hele tatt (ihvertfall ikke på bloggen) men så kom jeg over denne skolen og da tenkte jeg: hvorfor ikke? Så jeg skrev at jeg liksom skulle dit i august og feire bursdagen i New York.

Men det som er ironisk er at jeg faktisk vurderer det. Så jeg og ei vennine skal faltisk kanskje til New York. Så det er aprilsnar at jeg er sikker på at jeg skal dit. Men hvem vet, kanskje en dag i fremtiden så blir det sant.

Så som sakt så er ikke noe avgjort enda. Så var en dum og lite igjennomtenkt spøk i år. Neste år så kanskje jeh dropper å tulle i det hele tatt. Hehe. Uansett da vet dere at det ikke er avgjort så er tull enn så lenge. Haha.


Slenger med et bilde jeg la på instagram i forbindelse med at jeg slettet facebook brukerene mine

Så jeg har slettet facebook for en god stund siden, så nei jeg har ikke blokkert noen eller noe sånnt, bare slettet meg helt.. Grunnen var at jeg skulle prøve å være mer sosial også var jeg dritt lei av hele facebook egentlig! Så slettet profilene mine og startet et liv uten. Problemet er bare at alle arangementer osv blir lagt ut på facebook, så får ikke med meg hva som skjer.. Heldigvis har noen begynt å sende sms om ting som skjer da, så får med meg litt. Men hva skjedde med å svare på meldinger? Får en følelse av at folk er mer tilgjengelig på face en mobil, noe som virker ganske rart, for mobilen er jo til å ta med over allt (ikke i dusjen,med mindre du har vanntett) men du skjønner poenget. Man har alltid med mobil, men hva skjedde? Ble folk mer opptatt i face?

Uansett poenget er at det er litt vanskelig å få tak i folk for tiden.. spesielt uten face! Har snapchat, men det er enda tregere.. jaja sånn kan det gikk sa hun og gikk ut i sola!

Vært på sånn skole før?
Ble du lurt 1 april?
Er du lei av face?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar