Hvordan overleve varmen!


Bilde fra sommeren i fjord.


Nå som norge føles ut som syden, så må man finne måter å kjøle seg ned på!
Noen ting har jeg funnet på selv, mens noen av tipsene har jeg fått av andre.
Tenkte jeg kunne dele noen tips med dere. 

1. VANN! Bad om mulig, det er selvsagt den mest effektive måten å kjøle seg ned på.  


Hvis du ikke har muligheten til å dra til en strand/vann/basseng, så er hageslangen løsningen.

2. Vifte: Sett deg ved en vifte, ta gjerne litt vann på deg selv for da er det ekstra behagelig. Advarsel! Man kan bli forkjølet av det. Har du ikke vifte så kan du inprovisere, nå får du endelig bruk for reklamen: vift på deg selv med den. 
 

3: Badeland! Hvis du har muligheten så er badeland en bra løsning! Der kan man sole seg også hoppe i basenget og kjøle seg ned (det samme kan man selvsagt andre steder) Men på badeland kan man ta sklier osv! Advarsel! Er mye køer der og mye folk!
 4: Kjeller: Gå ned i en kjeller å sett deg der. 

5: Hvis du ikke har så mange muligheter fordi du sitter på et tog, er på jobb eller lignende så gjør det beste ut av det! Skaff deg en flaske med kaldt vann og gjerne en klut. Da kan du ta vann på kluten å legge den i pannen/på hodet eller hvor du føler for det. Hvis du ikke får tak i klut så hell litt vann i hendene dine og smør deg med vann. 

6: Vannkrig: Sier seg selv, rett å slett ha vannkrig.7: Kjør deg en tur. Passer best med scooter/moped. Men funker med bil også. P.S. Hold deg unna byen! Da blir det jo ikke så mye luft.Håper noen av tipsene var til hjelp!
 


                    P.S.  

          - DRIKK MYE VANN!
         - PASS DEG FOR SOLSTIKK!
         - HUSK SOLKREM!  Blogges!

0

Skriv en ny kommentar