Tusenfryd!

I dag har jeg vært på tusenfryd igjen, er en liten stund siden sist. Jeg har sesongkort på bø sommerland og det gjelder på tusenfryd også. Gjelder også flere parker (nei dette er ikke reklame) hehe. Her er noen bilder:

De som følger meg på insta har kanskje sett dem allerede. La ut bildet der først. @daftojenta

Supersplash!

Beklager virkelig for lite blogging om dagen.. Jeg har rett å slett ikke så mye spennende å blogge om. Ja jeg vet at jeg ikke er ferdig med roadtrip bloggingen og filmen. Men er ikke så mye hjemme om dagen og da får jeg ikke redigert så mye film heller. Beklager nok en gang.

Bare jeg som synes det er utrolig irriterende å skrive på mobilen? Jeg blogger mye fra mobilen og det er plagsomt å skrive.. Jeg skrudde av ord forslag for tok jo alltid å retta til ord som jeg egentlig ikke skulle skrive og dere har kanskje sett hvor pinelig/feil sånnt kan bli? Så nå må jeg skrive uten og jeg kommer så og si borti feil bokstav hver gang. Ihvertfall i hvert ord. Utrolig iriterenes! Til slutt orker jeg ikke å rette og alt blit feil. Spesielt når jeg er sliten og egentlig ikke orker å bloggr. Blogge mente jeg.. ååå iritasjonsmoment.
Så da vet dere også hvorfor det blir så mange rare ord..

Sporet helt av her. Hadde en morrsom dag på tusenfryd.
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar