Kjære lesere!

Takk for at dere stikker innom, selv om jeg ikke har blogget så ofte som jeg pleide. Det er så mye jeg har lyst til å fortelle dere, ting som har skjedd på rodtrippen, hvordan årer 2014 var osv. Jeg har fortalt ganske lite for tiden rett å slett fordi jeg har ikke hatt lyst til å skrive så mye, eller har lyst men ombestemmer meg nesten alltid. Er ikke noen angreknapp på bloggen og noe holder jeg tilbake av hensyn til andre. Så bilder har blitt løsningen.. Poster bilder innimellom og noen filmer. Ganske lite tekst. Men så skal det sies at jeg må enten blogge på mobilen eller låne en pc og da blir ting litt mere begrensa.. Appen på mobilen har en tendens til å klikke under bloggingen også så jeg må ofte starte på nytt.
Som dere kanskje vet så har jeg mye uflaks, så håper jeg snart får mer flaks. Hehe lov å håpe. Noen flere der ute som har uflaks? Eller noen som vil gi meg litt flaks?

P.s. dette har blitt blogget fra appen på mobilen, så er sikkert en del skrivefeil da jeg ofte kommer borti feile knapper/bokstaver. Beklager, men gidder ikke å fikse det i farta da det er fare for at appen klikker vært øyeblikk.

Håper at dere forstår.
Jeg skal prøve å bli bedre på bloggen. Hva vil dere lese om? Hva vil dere se film om? Og ossen bilder vil dere se?
Venlig hilsen @Daftojenta
#Daftojenta

Slengte med et bilde fra instagram

2

har hatt en del uflaks jeg også i det siste, så har desverre ikke noe å gi bort =( den litte bøllen at en kattepus har rtet bort ( lekt bort ) deler til den nye skapet, slemme ille bøllefrø =P

Beate Martinsen

Heisann! Mitt navn er Beate Martinsen og er webansvarlig for VisitRoma.no Jeg ser du harreist til Roma, og lurte derfor på om du kunne tenke deg å intervjues om din Roma-reise? Send meg en mail om du synes det høres kjekt ut! Beste hilsener Beate Martinsen.

Skriv en ny kommentar