Snø, parkeringshus drama igjen og adition

Det var en gang 3 folk som dro på adition. Når de var ferdige der så gikk de på cafe. Der satt de å snakket i flere timer. Da det begynte å bli sent så gikk de ut og skulle sette seg i bilen. Da vi kom ut kom en av oss på at bilen var parkert i et parkeringshus. Parkeringshuset var stengt når vi kom dit. Så ble flashback til Trondheim. Hahaha. Vi hadde klart det igjen, det ironiske er at vi var akkurat de samme folkene som sist. Bare en annen bil i en annen by. Så vi sto der og sa at nå må det vel være skjult kamera osv. Hahaha. Vi sto og tenkte og gikk litt unna. Plutselig åpner porten seg (noen kjører ut) så vi begynner å løpe mot parkeringshuset og to av oss rekker å komme innenfor porten. Så fikk vi ut bilen. Hehe. Da har jeg klart å gjøre det i år også. Lol.

Folkene som var med på dramaet hahaha

Ellers så snør det i dag så måtte selvsagt ut å ta noen bilder. Ble ganske kald på hendene! Får håpe det var verdt det haha. Her er et lite utvalg av bildene.

Dette er blogget på mobile så beklager eventuelle skrivefeil. Kommer stadig borti feil knapp. Har ikke tid til å rette opp da appen kan klikke når som helst.

Hva synes du om snø?
Vært ute i snøen i dag?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar