En bloggers verste mareritt!

1. Tregt nett! Når det går så tregt å laste opp bilder og i hele tatt logge inn så er det et mareritt å være blogger. Vi er avhengig av at nettet funker som det skal når vi skal blogge! Hvis ikke blir vi irritert og i dårlig humør. Men når det da ordner seg igjen så er vi glade og puster lettet ut. 

 

2. Kamera problemer! Vi hater kameraproblemer, spesielt hvis man har en fotoblogg eller ofte bruker bilder. Blir kamera ødelagt så står vi der med mobilen og knipser eller evt. reserve kamera. Men da savner vi kamera for det er som regel våres beste venn.


Ikke så lett å knipse bilder med en brekt finger og flakse i andre hånden.  Italia 2013
 

3. Tekniske feil. Vi hater når teknologien går mot oss og ødelegger alt, For eks. fotoprogram som klikker, film redigering som klikker osv!

 

4. Harddisker som blir ødelagt. Dette er mitt største maretitt å miste mange bilder, jeg har opplevd det er par ganger og det er noe av det værste jeg vet! Bildene og minnene får jeg aldri igjen. 

 

5. Bloggsperre. Når man bare sitter der og stirrer inn i skjermen uten å vite hva man skal skrive.. noe av det kjedeligste en blogger opplever.

 

6. Starte på nytt. Når man har brukt lang tid på ett innlegg også klikker det så man må starte på nytt. Det er utrolig kjedelig og demotiverende. Samme er det hvis man har brukt lang tid på å redigere en film/ett bilde og alt klikker. Heldigvis lærer man seg å lagre ofte.

 

7. Tidspress. Når vi vet at vi burde ha blogget, men egentlig ikke har tid til det. Det kan være stressende, heldigvis er det ikke alle som blir like stresset av den tanken. 

 

8. Dokumentere alt! Mange bloggere synes det er stressende å drasse med seg kamera overalt for å dokumentere dagen sin. Heldigvis har ikke jeg noen problemer med å ha med kamera, men jeg må innrømme at jeg ikke gidder å dokumentere alt, for har et liv uten bloggen også. Men vet at det er en del som dokumenterer det meste og sånn kan det se ut:

 

9. Å finne bilder til innleggene. Dette er noe jeg sliter med nå for er ikke på min pc. Men ofte er det vanskelig å finne bilder som passer til det man skriver om, så man må som regel ta nye bilder til hvert innlegg. 

 

Enig/Uenig?
Noen flere mareritt vi bloggere har?
Blogges! 

 

0

Skriv en ny kommentar