Første måltid utenfor nytt hus

Familiens første måltid i sitt nye hus, ble utenfor sitt nye hus. 

Grillet kylling spiste dem.
Lenge siden jeg har hatt et sims 4 innlegg på bloggen. Det er rett å slett fordi det er lenge siden jeg har spilt det, men nå har jeg da startet igjen. Ble litt demotivert da familiemedelemer døde med engang jeg skrudde på pga. Marius hadde laget en annen familie på samme spill, så tiden gikk på min familie også. Men jeg fikk reddet noen og familien eksisterer enda. Heldigvis for har ikke brukt koder, så har lagt mye jobb inn i å tjene penger osv. Men nå til saken jeg hadde tenkt til å blogge om.  

Min sims familie har kjøpt en ny og større tomt som jeg har bygget opp et hus, basseng og en hage med litt av hvert. Jeg har ikke brukt koder på denne familien, har ikke brukt koder i det hele tatt på sims 4 enda. Noe som er litt rart til å være meg for jeg vil som regel prøve ut alt nytt og for å få råd til det så må jeg som regel bruke koder. Men bestemte meg for å ikke gjøre det denne gangen og jeg angrer ikke. For familien startet med et lite hus og har nå bygget seg opp til et hus med basseng, piano og mye hjemmelaget pynt. En haug med tegninger som de tegnet når de var små. Noen malerier (resten er solgt) Også har dem gitt ut en haug med bøker vær seg. Men så skal det sies at hele 3 familie medlemmer har dødd før de rakk å se det nye huset dem har nå. De alle døde av alderdom (hvis jeg ikke husker feil) Så har brukt en del tid på å skaffe pengene. Og han ene er holdt i livet med å drikke sånne eliksirer eller hva dem heter (dem man kan skaffe for poenger) Han har drikket 2 stykker nå.

Dette er han som jeg prøver å holde i live lengst så mulig. 


 Noen tips til å holde han i live??
Blogges! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits