Min mening om fredag den 13


Folk sier at fredag de 13 er ulykkesdag, andre sier det bare er tull og overtro mens jeg sier at det er en av de beste dagene. Jeg har mer flaks på fredag den 13 en jeg har på alle andre dager. Har som regel en del uflaks og da er fredag den 13 en bra dag å ha. Jeg er ikke alene om å like fredag den 13. For meg er det en av de få dagene jeg har flaks.

Nå har jeg vært så heldig og fått 2 fredager den 13 etter hverandre. Snakk om flaks. Både februar og mars har hatt fredag den 13. Jippi! Høres sikkert rart ut for noen å håpe på fredag den 13, men så har jeg aldri sagt at jeg ikke er rar heller.
Nå er det lenge til neste gang, ikke før i november er det fredag den 13 igjen. så nyt det for de som liker dagen og hold ut til dere som ikke liker dagen. 

Har dessverre ikke merket så mye flaks enda, men dagen er forsatt ung (som dem sier?) Så får se hva som skjer, det vet ingen uansett. 

Hva er ditt syn på fredag den 13?
Uflaks/flaks?
Blogges!

2 kommentarer

Cairo

14.03.2015 kl.00:42

digger fredag den 13 =) jeg har ikke merket noe til lykken jeg heller denne gangen =P

Dafto Jenta Carina

16.03.2015 kl.19:07

Cairo: Hehe, da hadde vi en ganske lik dag ;P

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits