Undervurdert

På tide å skrive om noe seriøst igjen. Jeg har unngått slike innlegg den siste tiden, rett å slett fordi det er litt skummelt og fordi jeg er redd for at ting skal bli sånn som det var før. Men nå er det på tide å prøve igjen.

Jeg har tenkt på en ting, nei vent mange ting. En av tingene er hvor mye bloggere blir undervurdert! Folk skjønner ikke hvor lang tid man faktisk bruker på bloggen. Jeg går stadig rundt med bloggen i bakhodet, er dette noe jeg kan blogge? Kanskje jeg burde ta bilde av det tilfelle det kan brukes på bloggen. Slike tanker har jeg daglig.

For ikke å snakke om selve innlegget jeg skal skrive, legge til bilder/film osv.  

- Først må man finne et tema/noe å ta bilde av.
- Så er det å legge inn bildene på en pc.
- Så er det å velge ut bilder som jeg vil bruke/ passer inn.
- Så er det tid for den eventuelle redigeringen av bildene og å sette på tekst. (Hvorfor?, jo det kan jeg komme tilbake til senere)
- Så er det på tide å laste inn bildene i et innlegg og skrive tekst som passer til, eller skrive tekst også legge inn bildene som passer etter som åssen man gjør det.
- Så er det publisere og gjerne spre blogg linken i sosiale medier.

Det kan ta opp til flere timer å blogge ett innlegg. Så til dere som tror det er så lett, bare prøv selv så får du se hvor "lett" det liksom er. Jo og det er uten problemer som kan dukke opp, som for eks. Internett problemer, pc problemer, kamera som klikker eller lignende problemer. For ikke å snakke om alle de gangene man må starte på nytt med et innlegg, fordi pc/nett klikka. Alltid like "gøy"

Så tankene mine går ofte til toppbloggerne og hvor mye de faktisk må jobbe for å holde seg der oppe. Det er ikke bare, bare det og nei ikke alle bloggere er like som mange tror. Vi er mennesker som alle andre. Er ikke alle som er såkalte "rosabloggere" Tenk på en ting neste gang du åpner kjeften/skriver kommentar. P.S. Du er ikke anonym selv om du ikke skriver navnet ditt i kommentarfeltet, ip adressen din legger du igjen.  

Håper noen har glede av å lese dette og at noen fikk en liten tankeoppvekker.

Enig/uenig?
Blogges! 

 

1

sant det =) er stor forskjel på en "fritids" kanskje ett innlet i nye og ne, som kanskje også har noe bilder av hva man spiste til lurns =) og en en slaks "Arbeidsblogg" ;) en som man må jobbe for å holde på toppen, eller bare på lista ;) har prøv selv å det ver ikke noe for meg, er fling til å prat men ikke å skrive HE HE HE

Skriv en ny kommentar