Litt kaos må man lage på tur!

Hei jeg beklager fraværet fra bloggen, men dere som følger meg på instagram @Daftojenta vet at jeg har vært på tur. Jeg startet på et innlegg i går men ble ikke publisert så jeg prøver igjen i dag.

Jeg har vært på tur. Jeg har hatt så lyst til å dra tilbake til bonbonland så lenge at nå bestemte jeg meg bare for å gjøre det og vips dit dro jeg. Vi hadde en helt utrolig tur, vi tok snarveien med båt til kjøbenhavn. Båten var fin og vi trivdes veldig der. Vi sov på lugar 1 natt og kom til kjøbenhavn dagen etter. Vi koste oss på båten med Italiensk pizza (som smakte overraskende likt italiensk pizza) så var sykt godt! Jeg drakk brus og en alkoholfri drink på kvelden. Blue moon, anbefaler den. Men midt på natta ble vi vekt av et skikkelig bråk. Holdt på en liten stund også. Men med en gang det ga seg så sovna vi igjen.

Men dagen etter når vi skulle finne bilen så fant vi den ikke. Vi stresset rundt fra dør til dør, men fant den ikke. Dette er da første gangen jeg kjører bilen på båten (bare så det er sagt) haha. Bilen var nemmelig på heisedekk. Vi fikk beskjed av noen at heisedekk var der vi sto, men dørene var låst så vi tenkte at de sikkert heiser dekket eller noe. Det sto jo flere å ventet der så regnet med at det gikk bra. Men så viste det seg at de dørene var låst fordi de ikke skulle brukes. Det sto ved dørene men tydlighvis så hadde ingen sett det! Vi så det ikke fordi det var så mye folk der at vi tenkte ikke over å sjekke engang. Så vi måtte løpe videre med bagasjen på slep. Et sted så vi opp på heisedekk. Vi surret rundt men til slutt fant jeg bilen. Jeg løp inn dekket under heisedekk og opp en bakke. Jeg ropte: jeg fant bilen. Haha de som jobbet der fikk sikkert seg en god latter der vi kom løpende så lettet fordi vi endelig fant bilen. Den sto helt alene der fremmest for sikkerhetskyld. De stoppet bilene så vi kunne løpe til bilen (følte meg så smart ) der jeg stresset alle tingene inn i bilen og fikk stappet alle inn. De smilte og vinket da vi dro og vi følte oss da så smarte så ga et uskyldig vink og smil tilbake (vi har ikke gjort noe) haha. Da vi kom av båten så var det å finne frem I kjøbenhavn. Vi hadde gps, men hadde ikke forventet å kjøre så mye i  byen. Det var stengt et sted som Gps en ikke hadde fått med seg og ikke fant den en ny rute så måtte finne en vei rundt selv. Noe som gikk overraskende bra og vi kom oss til slutt ut av byen og på motorveien. Første gang jeg kjører i Danmark og jeg likte det. Synes det var bedre flyt osv i  trafikken så trivdes veldig godt med å kjøre der. Vi bestemte oss for å stoppe et sted å spise siden vi ikke hadde rukket å spise noe. Så etter vi hadde spist dro vi videre til stedet vi skulle overnatte og sjekket inn. Vi fikk en fin lelighet med 2 bad, 2 tver (som aldri ble brukt,drar ikke på tur for å se tv), kjøkken, soverom, stue/spisestue/soverom i ett, gang og lite ute område. Jo og bare noen meter til bassengene. Der vi overnatta lå cirka 1 og en halv time unna kaia og cirka en halv time fra bonbonland.

Vi brukte dagen på å bli kjent med stedet, gikk blant annet på stranda (som bare var et par minutter gangavstand unna) Handla i butikken som forresten bare lå noen meter unna. Der fant vi til min store glede mars is!

Det var det meste av de første dagene av turen, beklager for mye tekst og lite bilder men er på mobilen.

Et bilde fra leiligheten.


Tenkte jeg kunne ta et innlegg med bilder og mer om turen senere. 

Vært i Danmark?
Vært i Bonbon land før?
Blogges! 

0

Skriv en ny kommentar