Skal/skal ikke???

Med sesongkort i lomma så er det fort å havne på tusenfryd. Jeg har vært der x antall ganger allerede og i morgen drar jeg kanskje igjen. Problemet er bare det at 2 av mine favoritt karuseller har forsatt ikke åpnet enda! Det er så utrolig kjipt! Spinspider og thundercoaster har ikke åpnet enda selv om folk har sagt at thundercoaster skal være oppe å gå, ihvertfall 1 vogn. Men neida stengt vær gang jeg er der. Det er en ting men hadde med kamera (goprohero4) som var festet godt, men fikk ikke lov til å bruke det. I Bonbonland i Danmark var dette ikke et problem i det hele tatt. Det ironiske er at de nå låner ut goprohero kamerar på tusenfryd. Så skjønner ikke en dritt! Får prøve igjen, kanskje vi møtte på feil folk? Som ikke dette er nok så sneik voksene folk i køa på speed monster så jeg ble klemt i den porten som lukkes igjen. Og nå til maten! Vi var flere som bestilte rett etter hverandre. De andre fikk maten, men jeg måtte vente og vente i noe som føltes som evigheter. Jeg kunne brukt den tiden på karuseller og morro men ble heller sittende å vente der. Til slutt etterlyste vi maten og de viste ikke engang hva jeg skulle ha, de hadde glemt meg!

Nå skal det sies at mye av dette er typisk min "flaks" Altså at jeg har en del uflaks. Men alikavel så er det måte på hvor uheldig man skal være.

Ikke misforstå meg nå. Det er moro og være der, men synes det liksom skjer så mye som ødelegger litt av dagen. For eks så er det ofte stopp på Thors hammer og speed monster har stoppet noen ganger. Men mye morro er det og nå har jeg vel vært så uheldig at nå er det vel på tide at jeg får litt flaks!???

Bilde fra Bonbonland. Samme som spinspider, bare at den blir kaldt svingearmen isteden. Så har heldigvis fått tatt den noen ganger i  Danmark så lenge. Hehe

Ellers så håper jeg ikke at dere synes jeg er negativ eller noe sånt. Jeg ville bare fortelle mine ærlige opplevelser istedenfor å juge til dere. Håper dere er enige i det?

Hva er dine erfaringer fra tusenfryd???
Er det flere som er like uheldig som meg???
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar