Jente 22 nyter sola

Jeg vet jeg hermer litt etter Emilie, når jeg skriver som en nyhet. Men det hun skreiv på bloggen sin stemmer. Det er skjeldent man får lese positive/gode nyheter, man hører ikke det så ofte på tv heller. Mest nagetive ting, krig, sladder (som mest sannsynlig ikke er sant) osv.

I går var det sol, hurra! Så jeg satte meg ut i sola og sola meg. Det var varmt og godt med litt vind (men det var bare godt å få litt vind) Jeg har hørt så mye negativt om været i år. Spesiellt i sommer.. Det skal vist være dårlig vær frem til august osv. De gjør jo om værmeldingen hele tiden så i morgen sier de sikkert noe annet.  Hva med å bare titte ut av vinduet for å sjekke været?

Uansett jeg sola meg og sola må ha tatt sikkelig for plutselig begynte det å svi.. det viste seg at jeg hadde klart å bli sikkelig solbrent. Så nå går jeg rundt som en rød tomat. Haha. Har ihvertfall fått en farge da. Hehe.

Foto privat.

Var I tvil om jeg skulle legge ut bildet.  For ser jo ikke akkurat så pent ut.. Men tenkte jeg skulle bryte "trenden" (nemelig å bare legge ut fine bilde av seg selv) glansbilde kaller jeg det fenomenet. Hehe.

Noen flere som har blitt solbrente? 
Hva synes du om nyhetene for tiden?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar