Back!

Første jeg tenkte når jeg logget inn og skulle starte å skrive var: Wow hva har skjedd her? Bloggen har forandret seg (der man skriver altså hehe) Uansett jeg logget ikke på for å skrive om at ting har forandret seg.

Jeg er tilbake.
Jeg har vært 1 uke i Nederland (Amsterdam) og 2 uker i Tyskland (litt forskjellige steder) Jeg er litt over middels interessert i karuseller, så har vært innom 3 parker. Hansa park, Movie park og Heide park (alle ligger i Tyskland) Jeg liker også storbyer, så når jeg fikk ligge på en camping rett ved metroen så var jeg stadig i byen. Hehe. Men først til starten av turen.


Hansa parken:

Der har jeg vært før også, men de har fått en kul nyhet i år som er noe av det kuleste jeg har tatt! Jeg sto i lang kø for å ta den og det var så verdt det. Den klarte å overaske meg minst 2 ganger og det er ikke så ofte at det skjer, haha. Der jeg trodde slutten av karusellen var klappet alle, men der fikk jeg meg en overraskelse gitt, den var nemlig ikke ferdig der. Ellers tok jeg mye annet og fikk dessverre ikke lov til å filme. Før var dette ikke noe problem, da satt jeg med kamera i den ene hånden på alle borsettfra 1 - 2 stykker. Nå som jeg hadde et kamera som var festa og greier da fikk jeg ikke lov, haha så rart. Jeg anbefaller dere å google Hansa parken Tyskland. Det er karuseller for hele familien der og veldig fint med masse blomster osv. Jeg har kun tatt bilder med mobilen min der, da jeg ikke ville drasse med speilrefleksen min der. 

Inngangen. 

Litt av den nye. Bildet er skrått og greier sikkert tatt mens jeg var i farta på vei til den nye haha.

Forsatt den nye. 


Fanget 


Parade


Blomster 


Speil 


La meg her jeg 


Sukkerspinn 


Utgangen 


Håper det ikke ble alt for langt innlegg for dere. Kommer bilder fra de andre parkene også.
Har en liten hemmelighet som snart bli avslørt her på bloggen. Ikke lenge til nå. Gleder meg!

Hva har du gjort i sommer?
Blogges!

 

#Hansapark #reise #daftojenta #sommer2015

0

Skriv en ny kommentar