Mobbing

Nå er det lenge siden jeg har skrevet om mobbing. 
Jeg har tenkt på det så mange ganger, men vet ikke hvor jeg skal starte for er det noe jeg hater så er det mobbing! Det ødelegger liv, mennesker, familier, fremtiden, skoler, jobber og verden.

Hver dag er det mange som gruer seg til skolen/jobben og hver dag opplever mange mobbing. Det er ikke sånn det skal være, folk skal glede seg til en ny dag, ikke grue seg. Folk tar livet sitt pga. mobbing. Hvor mange må dø før noe skjer? Hvor mange må lide seg igjennom hverdagen før noen reagerer? Hvor mange må finne på grunner til å holde seg hjemme fordi de ikke tør å møte opp? HVOR mange må oppleve mobbing? Skoler skryter av at de har tiltak mot mobbing, men tro meg de funker ikke! Nå sier jeg ikke at alle tiltak ikke funker, men jeg vet at mange ikke gjør det. Lærere må rett å slett begynne å følge mer med, ikke bare i klasserommet men i friminuttene også. Elever må også følge med og si ifra hvis de ser/hører mobbing. Men hjelper det å sladre tenker dere sikkert nå. Ja det gjør faktisk det. Ihvertfall burde det hjelpe, hvis det ikke gjør det så sladre til flere. For eks. rektor eller en annen lærer. Finn en som tar det seriøst. Forresten så heter det ikke å sladre, men å si ifra.   

Lise Myhre.
Jeg leste at Lise Myhre ikke ville holde en tale på en skole der noen hadde tatt livet sitt pga. mobbing. Du kan lese om det på tv2, trykk her for å komme til saken. Hun skreiv heller om det. Det var da jeg leste denne saken at jeg tenkte at nå er det på tide å ta opp temaet igjen. For tiden kan man stadig lese om mobbing på nettet, har det blitt en trend? Nå sier jeg ikke at det er en dårlig trend, tvert imot. Jeg sier det var på tide! At det ble skrevet mer om temaet altså!

Kjære offer:

Jeg føler med deg, jeg vet det er vondt og jeg vet også at ting blir bedre. Som Lise sier klamre deg fast til noe, en hobby for eks. Så du kan glemme det vonde, lag deg en egen verden. En boble som bare er din. Dra dit når du trenger det, men pass på å ikke bli helt fjern. Si ifra til en voksen, eller flere hvis nødvendig. Det er ikke flaut eller farlig. Jeg håper ting blir bedre og at det ordner seg for deg. Husk at folk heier på deg. En dag vokser de opp og innser hva de har gjort. 
Lykke til. 

 

Hjelp meg med å spre ordet stopp mobbing. Del bilde på instagram, facebook, blogg eller andre steder med #stoppmobbing
Jeg trekker ut en tilfeldig som får en overraskelse i posten, legg igjen link i kommentarfeltet for å bli med i trekningen. 

 

Hva synes du om Mobbing?
Opplevd mobbing før eller vet du om noen som har opplevd det?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar