Spotify og "Hemmeligheten" kan avsløres!

Spotify

Jeg stikker innom for å få noen tips om musikk på spotify. Jeg lager en liste og trenger mer musikk. Jeg går så fort lei av enkelte sanger at jeg trenger en del sanger og da håpet jeg på at dere kanskje viste om noen sanger?? Er det noen dere vil anbefale?? Hvis dere vet om noen sanger så legg igjen en kommentar. Jeg håper virkelig dere vil hjelpe meg for jeg er lei av å lete rund på spotify i blinde. Altså at jeg bare surrer rundt der uten at jeg helt hva jeg skal lete etter hvis dere skjønner? 

Vet du om noen sanger?? Da setter jeg STOR pris på at du legger igjen en kommentar i kommentarfeltet.

 

"Hemmeligheten" kan avsløres!Nå på søndag kan jeg endelig fortelle dere mer om min "hemmelighet". Grunnen til de tegnene er at flere vet om det og da er det ikke så hemmelig lenger, hehe. Men snart får dere vite det også, hva jeg pønsker på. På søndag skal jeg ha møte med de andre og da etter det møtet så kan jeg avsløre det. Gleder meg til å fortelle det og da får jeg også en del å blogge om fremover også. Da skal jeg endelig fikse en ny header også. 


Ellers

Håper jeg på å få inn mer musikk på listen, slapper av og googler litt. Hva jeg googler får dere vite snart. Kan hende jeg velger å fortelle dere enkelte ting litt før. Får se. Ellers så er det fredag og håper at alle får en fin dag videre og er like spent som meg? 

 

Vet du om noen sanger?
Hva skal du i dag?
Har du en hemmelighet?
Blogges!

0

Skriv en ny kommentar