Biltur 2015

Biltur 2015
Vi prøver igjen. Denne gangen kaller vi det biltur og turen er lenger en i fjord. Vi skal innom en del steder og reiser på onsdag og hvem er vi?
Jo det er Cairo, meg, Marius og Håvard. Vi skal feire bursdagen min i nord Norge og reise innom flere steder. Vi skal blant annet innom Geiranger, trollstigen, atlanterhavsveien, Trondheim, Lofoten, Tromsø, Alta, Nordkapp, Lakselv, Finland og Sverige. Det er ihvertfall planen. Vi prøvepakket i går og laget t-shorter (som dere ser på bildene over) Jeg skal blogge hele veien, så dere kan følge turen her, jeg legger også ut bilder på instagram @daftojenta Hvis dere har vært innom noen av stedene før så kom gjerne med tips. 

Første overnatting
Første overnatting er i vakre Geiranger og der har jeg funnet ut at det er noen utsiktspunkter som jeg tenkte vi kunne dra til. Vi skal også prøve å få til fossevandring. Vi skal kun være der 1 natt så drar tidlig for å få mest ut av dagene. Har dere noen tips til ting vi bør få med oss når vi er der? Så skriv det gjerne til oss. Da blir vi glade! 

Bursdag
Som sagt skal vi feire bursdagen min i nord Norge og hvis alt går etter planen (noe jeg selvsagt håper på) så skal jeg feire den i Tromsø. 3 av oss var der i fjord og trivdes på et utested der i fjord, så jeg tenkte at der vil jeg feire bursdagen min. 

Rute
Jeg har laget rute til turen med campinger, så vi skal kunne bruke mer tid på opplevelser en å lete etter campinger. Det kan selvfølgelig hende at vi velger å være på en annen camping en planlagt O.S.V. man vet jo aldri. Kanskje vi snubler over noen finere eller noen som er bedre plassert. Men da har vi ihvertfall en camping på vært sted så vi slipper å tenke på det. 

Kategori på bloggen
Jeg lager en ny kategori på bloggen til turen som jeg kaller Biltur 2015 så man lettere kan finne innleggene fra turen. Jeg har også en ny Header til turen. 


Har du vært på en sånn tur før?
Har du  noen tips til noe man bør oppleve/se på de forskjellige stedene?
Vært på noen av stedene før?
Blogges!


#Biltur #tur #daftojenta #NordNorge #Tromsø #Geiranger #Lofoten #Trondheim #Nordkapp 

2

Får kose deg masse på biltur, er ganske misnuelig på deg.

:)

Det skal jeg gjøre :)

Skriv en ny kommentar