God morgen Geiranger

Bildet er fra Dalsnibba, dere kan se flere bilder fra turen på instagram @Daftojenta

Jeg våkner opp og titter ut av lavoen, ser Geirangerfjorden ligger der. For et syn å våkne til. Vi hadde en lang dag i går der mye skjedde så rakk ikke å blogge. Privorterte å sove istedenfor. Jeg våknet og sto opp mens de andre mest sannsynlig sover enda? Grunnen til at jeg ikke vet er at jeg satte meg I bilen for å blogge så jeg ikke skulle vekke noen hehe.

Vi dro tidlig i går, så vi skulle få mest ut av dagen og det er noe av det beste vi har gjort! Vi stoppet først på en bensinstasjon og fyllte opp bilen før turen gikk videre.  Der møtte vi på store troll, stor spark osv. Har bilder på speilrefleksen så kan vise dere senere. Så var neste stopp en europris for å skaffe madrass, denne gangen fikk vi skaffet på første forsøk. Men så gikk turen videre til Dalsnibba! For en sjuk utsikt! Det er helt sprøtt, ser ut som bittesmå biler, hus og en liten vanndam. Haha. For ikke å snakke om veien opp ditt bratt og svingete! Men så kult på toppen. Etter å ha tatt x antall bilder så vender vi bilen ned igjen og stikker innom et annet utsiktspunkt. Der tok vi også x antall bilder før vi dro for å finne camping. Vi fant med en gang, sjekket inn og satte opp lavoen. Så grillet vi også ble det fossevandring. Etter en lang dag tok vi alle kvelden. Jeg uten å ha blogget, men sånn går det når det skjer så mye. Med andre ord vi har en toppers tur og koser oss masse selv om det ikke er så mange grader her hehe. Men har ikke regent mens vi har vært utafor bilen så fornøyd med været. Litt kaldt om natta kanskje men med en varm sovepose så går det jo bra.

I dag er planen trollstigen, så blir enda flere bratte bakker haha. Nesten hele området her består av bratte og svingete veier. Helt sprøtt å kjøre midt på fjellene. Men nå må jeg gå.

Vært i Geiranger før?
Kjørt trollstigen før?
Blogges!

2

Vakkert:) trollstigen er i min hjemkommune:)

kult :)

Skriv en ny kommentar