For et eventyr!

Vi kom hjem på fredag og det har vært litt av et eventyr. Det var så rart å våkne opp alene i sin egen seng og tenke at nå er det over. Turen er over. Opplevelsene har tatt slutt og de siste milene er kjørt. Ihvertfall for denne gang. Jeg hadde en fantastisk tur med opplevelser for livet. Jeg har sett nye steder, nye dyr og et nytt land. 

Dyr.
Langs veien så vi noen dyr. Noen gikk midt i veien, noen langs og noen løp over veien. Vi så reinsdyr, sauer, rev og rådyr. Jo og selvsagt fugler. Reinsdyr så jeg faktsik i 3 forskjelige land. Det var gøy!

Takk.
Jeg vil si takk for en fantastisk tur til alle som ble med og til alle som gjorde det mulig. Hadde det ikke vært for at jeg fikk låne bilen til mamma, så hadde vi ikke fått reist. Jeg fikk også låne goprohero kamera.Bilder.
jeg tenkte jeg kunne dele fler av bildene senere, når jeg har fått over bildene. Jeg tok en snarvei og lastet over noen få for å få blogget litt (synes det er best å blogge med bilder) Rett å slett fordi det blir mere spennende (synes jeg da)

Nordkapp.
Målet var å komme til Nordkapp platået og det klarte vi! Så jeg er veldig fornøyd. Eller så var målet å oppleve mye og det synes jeg vi klarte bra.

 

Mer om turen kommer senere.


Reist på en lignende tur før?
Blogges!

 

#Nordkapp #biltur #reise #bilder #Norge #NordNorge #Venner #opplevelser #minner #rart #bil #tur #2015 #reinsdyr

0

Skriv en ny kommentar