Tusenfryd film og youtube dag på tusenfryd
Hei hei alle sammen i skrivende øyeblikk har jeg det veldig gøy med teknologi. Nettet klikker og jeg klarte å lage filmen i feil format så må begynne på nytt. Jippi. Så mens jeg venter på at filmen skal bli i riktig format så startet jeg med innlegget. 

NY film.

Jeg har laget en ny film, nemlig fra Tusenfryd (endelig) Jeg trodde det var filmet i 4k, men så viste det seg at det var i HD og da kunne jeg faktisk redigere filmen allikevel haha. Jeg har nemlig ikke noen programmer til å redigere 4k filmer i. Så da ble det en ny film og det passet veldig bra nå siden i morgen er en spesiell dag.

Se den i HD.

Youtubere på Tusenfryd.

På Tusenfryd i morgen kan du møte youtubere fra Norge. Så gjett hvor jeg skal i morgen. Jepp jeg skal til Tusenfryd igjen. Dagen heter egentlig noe annet (Splay day), men kaller det bare youtube dagen jeg haha. Enkelt og greit. Så hvis du vil møte youtubere så vet du hvor du skal dra i morgen. Du kan lese mer om dagen på Tusenfryd sin side på facebook. Eller se denne:

 

Skal du på Tusenfrud?
Blogges!


#Tusenfryd #splayday #youtube 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits