Geiranger Bilder del 1Her er noen av de bildene som ble tatt første dagen. Vi var på flere steder som det var fint å ta bilder så ble en del for å si det sånn. Så Geiranger var midt i blinken for meg og jeg har sykt lyst til å dra tilbake dit! Stolen vi sitter på er forresten veldig behagelig å sitte på (det hadde jeg aldri trodd) Vi var heldige for var ikke så mange folk der når vi kom, men etter hvert laget vi kø haha. I del 2 tar vi bilder på et skummelt sted, ihvertfall for meg som har høydeskrekk. Jeg ble plutselig redd for å dette ned da vi kom litt nærme kanten. Men bilder ble det.

Tips.
Hvis du skal til Geiranger vil jeg anbefale og være der flere netter. Vi var der kun 1 natt så vi dro tidlig (ved halv 4 - 5 tiden om natta/morgen) Husker ikke nøyaktig når akkurat nå, men tidlig! Det ble en lang dag med utsikter, fossvandring O.S.V. Jo og hvis dere skal sove i telt der så sov i en varm sovepose, for blir kaldt om natten der. Jeg hadde heldigvis en god og varm sovepose så for meg var ikke det et problem, men noen av de andre Frøys om natta. Det var det kaldeste stedet vi sov også, ble varmere og varmere jo lenger vi kjørte tror jeg (unntak av noen få steder kanskje) Jeg merket som sagt ikke noe til det så jeg vet ikke helt. Bare hørte av de andre. Uansett nok om det. Hvis dere lurer på noe angående turen (eks. campinger osv. ) så er det bare å spørre. 

Har du vært i Geiranger før?
Flere med høydeskrekk?
Blogges!

 

#Geiranger #Bilder #Reise #Norway #Norge #Biltur #Cartrip #Turister #Canon 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits