30 ++ til 15 grader

Gammelt innlegg jeg fant igjen i arkivet. Dette skreiv jeg etter forrige tur til Tyrkia. Fant det igjen og tenkte det var på tide og fullføre innlegget og publisere det. Bedre sent en aldri. 

 
Jeg har vært 1 uke i Tyrkia. Var sykt godt å være i varmen 1 uke, ble mye bading og soling. På kvelden ble det bowling, show osv. Den siste kvelden var vi med fotografen på hotellet, han tok bilder av oss på stranden i solnedgangen osv. Jeg hadde en fantastisk tur jeg sent kommer til å glemme. Jeg glemte bort blogg, mobil og til og med bilder til tider. Så tror jeg har overraskende lite bilder fra turen, men det er bare et bra tegn haha. Vi var aldri utenfor hotell området fordi vi hadde alt vi trengte. Vi vurderte badeland, men var vannsklier, bassenger og sånt på hotellet så droppet det. Jeg hadde al inclusive så slapp til og med å drasse på penger rundt, det var godt haha. Ikke gikk jeg med mobil (mesteparten av tiden), ikke kamera og ikke penger. Alt jeg gikk med var crocks, badetøy og solkrem haha. Jo og selvsagt armbåndet. Det var bufe både på stranden og ved bassengene, så mat og drikke var lett tilgjengelig hele tiden. Jeg fikk også tak i is både på stranden og bassenget. Kun noen få ting som ikke var med i al inclusive og det var noen spesielle drinker og ferskpresset juce. Det meste annet var med. (ikke aktiviteter som bowling og sånt da) Gikk og tok noen bilder innimellom fordi jeg kom på at jeg ikke hadde så mange bilder der. Ble noen få klipp med gopro, så får se om det blir en film eller ikke.

Litt uvant å komme til 15 grader! Vi har hatt 30 grader og oppover. Så kommer vi til kalde Norge i shorts og crocks haha. Det ble fyring i ovnen når jeg kom hjem og nå både fyrer jeg og sitter under tepper. Nei jeg tror ikke jeg har feber altså, bare uvant dette hehe.  

Ha en fin søndag!
Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits