Reise tips!

Jeg tenkte jeg kunne begynne med reise tips. Altså tips og kanskje noen triks innen reise. Alt fra hvordan overleve flyturen, hva man kan finne på, pakking, planlegging osv. Hørtes det interessant ut? Tipsene baseres på egne erfaringer og triksene har jeg enten funnet på selv eller hørt/sett. Jeg tenkte dette kunne ble en fast greie hvis folk er interessert?
Hvis det er noen temaer, tips eller lignende dere vil lese om så er det bare å skrike ut i kommentarfeltet! Jeg biter ikke. Dere kan også spørre om spørsmål om reisene, stedene eller andre ting.

Jeg kan starte med noen av stedene jeg har vært. Jeg fant ikke bilder av alle stedene på pcen min i farten, så ble disse stedene.

Gardermoen flyplass.

Jeg har vært et par ganger på Gardermoen for å ta bilder av fly, Dette er da et av bildene jeg har tatt. Jeg tenkte det passet fint inn her da flere av turene starter på Gardermoen. 

Amsterdam.

Jeg var med på camping i sommer og da var vi innom Nederland i en uke. Vi bodde på en camping like ved metro stoppet, så jeg tok en del turer inn til byen. Var også innom madame tussaud (for første gang) Morro. Ble også en båt tur. 

København båten 
 
Denne tok jeg når jeg skulle til BonBon land. Vi klarte å lage kaos da vi ikke fant igjen bilen på bildekk (den var på heisedekk) Haha. Fant den til slutt da, så kom oss ut. 

Loret de Mar. (Barcelona) 

Dette var den første turen jeg og Marius dro alene på. Vi hadde en fin tur og fikk oppleve Halloween i Spania. Vi tok turen til Barcelona (bodde like utenfor) Dette var da utsikten vi hadde fra verandaen. 

Roma (Italia)På denne turen tok jeg min første flytur, jeg hadde aldri tatt fly før så var spennende. Vi fløy faktisk fra rygge flyplass.
 Dette var også første tur med Skjeberg Folkehøyskole. Så var gøy og en utrolig vakker by (spesielt om kvelden) Har lyst til å dra tilbake en dag. En fin by å dra til hvis du liker å ta bilder, er MYE å ta bilde av der. 

Gran Canaria.

Varme dager når det var snø hjemme, utrolig digg, vi var også i badeland og besøkte en kjent strand (som jeg ikke kommer på hva heter) Vi hadde egen bungalow med kort vei til shopping sentret ( som ble utesteder om kvelden )

Edinburgh (Skottland)


Dette er en by med mye å ta bilde av og noe sykt kult som heter Camera obscura and world of illusions. 

Hansa Parken (Tyskland)

Her var jeg i sommer. Dette er den nye karusellen som var sykt kul og ekkel på samme tid haha. Var også innom Movie park og Heide park. 

Italia

Italia har jeg vært flere ganger, digger isen og pizzaen der. På denne turen brakk jeg fingeren min. Men borsettfra det hadde jeg en fin tur, fikk til og med besøk av Marianne og Marius. Vi dro til Venezia og noen andre øyer, badet (jeg meg hånden i været haha) og hadde det gøy. 

Bilturen 2015 (Til Nordkapp)


For en fantastisk tur vi hadde! Minner for livet! 

For en utsikt vi fikk! Geiranger har jeg virkelig lyst til å dra tilbake til. Dette ble en vellykket tur med mange nye steder og til og med et nytt land, nemlig Finland. 

Daftö øy 

Måtte jo ha med et bilde fra Daftö øy med tanke på hva bloggen heter haha. Faktisk lenge siden jeg har vært på den øya nå.

Kiel Ferja.

Jeg husker ikke hvor mange ganger jeg har tatt den, er medlem og greier. Var så heldig at jeg fikk et gavekort så skal snart på en ny tur med Kiel ferja, gleder meg! 

Sentral Park (New York) 

ÅÅÅ savner New York! Min store drøm gikk i oppfyllelse den dagen jeg dro dit. Dit MÅ jeg tilbake til! Denne turen dro jeg også med folkehøyskolen. 

Tyrkia.

Dere som følger meg på instagram har sikker fått med seg at jeg har vært i Tyrkia. Jeg var så heldig at jeg fikk en gavekort og da var jeg sjapp til å bestille tur. Denne ble bestilt for lenge siden, så hadde gledet meg lenge. Det morsomme er at jeg var så heldig å vinne en tur til Tyrkia rett etter jeg bestilte denne, så jeg skal faktisk tilbake til Tyrkia om noen uker. Denne gangen blir det opplevelse tur, gleder meg! Skal skrive mer om denne turen senere tenkte jeg så skriver ikke så mye mer om denne nå.


Har du vært på noen av de samme stedene som meg?

Noen reise tips du kunne tenkt deg å lese om?
Blogges!

1

Likte meg på alle stedene :). Savner dem :( gleder meg til å reise til Tyrkia med deg igjen :) :-* <3

Skriv en ny kommentar