Ny header

Problemer...

Hei hei, nå er det en stund siden sist. Jeg har laget ny header, vet  ikke hvor lenge den blir værende. Kanskje den bare blir der middeltidlig, det vil tiden vise. Jeg har hatt Internett problemer og lyd problemer (har de enda) Så akkurat nå synes jeg teknologi er sååå morsomt (ja det var sarkastisk) Jeg har redigert i timevis til langt på natt minst 2 netter og hele dagen osv! Så når filmen endelig er ferdig så er det noe galt med lyden. Så jeg prøvde å lage den i et annet format, men fortsatt feil. Så jeg ble irritert og siden har jeg ikke sett den filmen. Men jeg skal prøve å fikse det altså.. For jeg vil vise dere bilturen. Noen som har peiling på 4K redigering eller Pinacle ??? Ta gjerne kontakt! Men nå er det nok klaging, beklager var ikke sånn jeg ville komme tilbake til bloggen.

Header.
Uansett, jeg har da fikset ny header og det var virkelig på tide. Jeg er ikke helt fornøyd med den siden den ikke passer til årstiden. Men det får duge nå. Bildet er tatt i vakre Geiranger. Jeg var innom der på bilturen og synes det var så vakkert der. Har lyst til å dra tilbake. Har du peiling på film redigering (lyd delen) ?
Har du vært i Geiranger før?
Blogges!


#Geiranger #Header #Reise #Blogg #Canon 

4

Så fin header, og for en spennende blogg du har :D Ha en bra dag! Hadde forresten satt uendelig masse pris på om du tok en tur innom bloggen min og følgte den :)

Takk :D

herlig bildet

Takk :D

Skriv en ny kommentar