Som et maleri!

Som et maleri!

Jeg husker så godt når jeg kjørte her, jeg bare måtte stoppe for å ta bilde! Jeg synes det var så utrolig fint der. Ser ut som et maleri er helt sykt. Det var litt av en opplevelse å kjøre der, anbefaler alle å gjøre det samme. Dessverre husker jeg ikke hva det het her (typisk meg). Men kanskje noen av dere kjenner igjen stedet? Isåfall si ifra hva det heter. Det jeg vet er at det er imellom Geiranger og Trollstigen et sted. Altså man kjører opp Ørnesvingen og mot Trollstigen så kjører man forbi dette fine stedet. Det er utrolig vakkert. Norge har så mange fine steder så jeg er utrolig glad for at jeg fikk muligheten til å dra på den turen!

 

Vi tok en båt for å komme til Trollstigen, så det er mest sannsynlig før båten en gang dette stedet ligger.
Jeg var den enste som gadd å gå ut av bilen på båten. Så jeg løp rundt og tok noen bilder før jeg satte meg i bilen igjen. Ok gikk fort da. 
Neste stopp Gudbransjuvet!


Vært på en lignende tur?
vet du hvor bildet er tatt?
Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dafto Jenta Carina

Dafto Jenta Carina

25, Ringerike

Jeg er verken en ung mamma, rosa blogger eller operert verken pupper eller lepper. Jeg har ikke hår ekstensjon eller falske vipper. Jeg er en vanlig blogger. Opptatt av foto, reise og video. Velkommen til meg, mitt sted, min verden. Du kan ta kontakt på dafto-jenta@live.no _________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits